„Unde e Inspecţia în Construcţii” în scandalul vilei de protocol?!

Observaţii interesante făcute de un analist în controversa vilei de protocol a RA APPS despre care s-a spus iniţial că este pregătită pentru preşedinte şi despre care premierul Ciolacu sustine că nu stie nimic.

„Sunt curios unde e Inspectia in Constructii in scandalul vilei din Aviatorilor. Nu exista niciun panou, conform legii, cu datele lucrarilor. La orice santier din Romania, daca nu afisezi informatiile, esti amendat. Asta dincolo de problema devizului lucrarilor, de faptul ca nu au existat licitatii etc”, scrie analistul economic Adrian Negrescu pe pagina sa de Facebook.

„Dincolo de Inspectia in Constructii, ar cam trebui ca si Curtea de Conturi sa intervina, pe tema oportunitatii investitiei si modului in care a fost intocmit devizul”, mai notează el.

Triunghiul Bermudelor. Ciolacu, Iohannis şi vila de „7 milioane de euro”. Cotroceniul neagă

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 5
Author

10 Comentarii

 1. Tu te faci ca nu intelegi ? Sau faci pe prostu’ ? In orice loc in tara asta, pentru orice cladire apartinind (inca !) statului si administrata de acesta, exista obligativitatea afisarii publice a datelor lucrarilor. Ca, pentru ca nu s-au respectat timp de zeci de ani aceste informatii (si multe, multe alte infractiuni) avem haosul „arhitectonic” si babilonia din constructii de astazi. Partea cu umflarea cu pompa de la bicicleta a costului lucrarilor, de catre niste borfasi ca sa-i faca hoceag altui borfas, e o alta treaba, pasibila bineinteles de „mititica” (ps : din ce aripa a Cotroceniului postezi ?)

 2. Asta nu e sas, domne ! N-are nimic de-a face cu niste pretinse origini vechi saxone, cu care i-a aburit si inselat pe multi (seriozitate, simt al datoriei, harnicie, etc etc) Asta e un nenorocit de fanariot, sluga a Inaltei Porti care i-a dat firmanul de la Cotroceni si acordul de „liber la furat” !

 3. Ciolacu&Ciuca mint ca niste gazete comuniste, obraznicia celor doi tartori cand afirma ca, ei nu cunosc nimic, n-au vazut nici o vila in reparatii de 7 milioane Euro, merita mincinosii astia doi sa-i votam ?! Nuuuu

 4. SASU I NATANG . eL NU VREA NIMIC DECAT SADOARMA…pRETENTIILE ARISTOCRACHICE SUNT ALE TOAMNEI PRESEDINTE..

 5. Inspecţia în Construcţii?
  De unde naiba va vin asemenea idei?
  Are autorizatia eliberata de Primarie, are documentatia tehnica, deci ce treaba mai are Inspecţia în Construcţii alta decat sa confirme existenta dirigintelui de santier si respectarea proiectului.
  Lasati Inspecţia în Construcţii ca sunteti pe drum gresit.
  Gasiti numele viitorului locatar, iar daca se confirma ca este Iohannis, poate fi caz penal de abuz in serviciu, deturnare de fonduri, etc.

 6. Daca Simion promite ca imediat cum va deveni presedinte, il va ancheta pe Plavannis ptr abuz in serviciu si risipirea banului public, va avea votul meu!

 7. Rusinea, bunul simt, omenia , au disparut , demult , din tara asta amarata si saraca ! Stoarce-l pe roman, stoarce-l de banii de la buget , ca sa prospere un „special”! Poporul roman atat trbuie sa stie , ca trebuie sa suporte cheltuielile! Cum , ce fel , pentru cine, nu-i treba lui! Justitie, ceva acolo, dupa legile in vigoare ? Cucu, cucu, cucu!

 8. ISC nu poate fi peste tot,deci nu este niciunde. Ar trebui desfiintat.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.