Unde petrec liderii politici Revelionul

Politicienii preferă să sărbătorească noaptea dintre ani în țară, printre aceștia numărându-se președintele Klaus Iohannis, premierul Mihai Tudose și președintele PSD, Liviu Dragnea, potrivit Mediafax.

Președintele Klaus Iohannis își va petrece Revelionul în Sibiu, el fiind așteptat la miezul nopții în Piața Mare.

Premierul Mihai Tudose a ales să sărbătorească noaptea dintre ani la Brăila.

”În familie”, a spus Tudose, întrebat unde va sărbători de Revelion.

Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat, pentru agenția de presă citată, că va petrece noaptea dintre ani la Predeal, „cu tot tribul”.

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a precizat că va petrece Revelionul „pe meleagurile strămoşeşti”, la Poiana Braşov.

La rândul său, vicepremierul Marcel Ciolacu va petrece, alături de soția sa, într-o stațiune de pe Valea Prahovei.

Liviu Dragnea, președintele PSD, a ales să rămână în București, unde va fi acompaniat, probabil, de câțiva colegi de partid, , conform sursei citate.

Preşedintele PNL Ludovic Orban va aştepta venirea noului an la Bistriţa, alături de alţi liberali.

Liderul USR, Dan Barna, este unul dintre puținiii politicieni care au ales varianta de a petrece într-o altă țară.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

3 Comentarii

  1. Este normal ca liderul “ salvatorilor” României să înceapă noul an în strâinătate de unde să apară în Piața Victoriei ca șoricelului Gonzales, dar nechemat de nimeni, strigând “arriba arriba yeppa!”

  2. E normal ca USR-ul sa faca Revelionul in strainatate. De acolo au fost trimisi. Acolo e… „patria” lor. De asta sunt impotriva noastra, a romanilor.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.