Unde s-ar putea întâlni Trump cu „nebunul”

Președintele SUA, Donald Trump, a sugerat, luni, că viitoarea sa întâlnire cu liderul de la Phenian, Kim Jong-Un, ar putea avea loc în ”Casa Păcii”, situată la granița dintre Coreea de Nord și Coreea de Sud.

”Numeroase țări sunt luate în considerare pentru întâlnire, însă ar fi Casa Păcii, de la granița dintre Coreea de Nord și Coreea de Sud, un loc mai reprezentativ, important și durabil decât o țară terță?”, a scris Trump pe Twitter.

Întâlnirea dintre Trump și Kim Jong-un ar urma să aibă loc la sfârșitul lunii mai sau la începutul lunii iunie.

”Casa Păcii” este locul în care s-a desfășurat și summitul istoric de săptămâna trecută la care au participat Kim Jong-un și președintele Coreei de Sud, Moon Jae-in.

La summit-ul istoric al celor două Coreei de vineri, liderul nord-coreean Kim Jong Un şi preşedintele sud-coreean Moon Jae-in au convenit să se ajungă prin „denuclearizare totală” la o ” peninsulă coreeană fără arme nucleare”.

Întrevederea Donald Trump – Kim Jong-Un va avea loc la capătul a mai multe luni în care cei doi s-au insultat reciproc

”Kim Jong-Un, care este evident un nebun căruia nu-i pasă dacă își înfometează sau își ucide poporul, va fi pus la încercare mai mult ca niciodată”, scria Trump într-un mesaj pe Twitter în septembrie anul trecut, la o zi după anunțarea unor sancțiuni suplimentare împotriva Phenianului.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2
Author

4 Comentarii

  1. Pana una-alta nu stiu care este „nebunul” din titlu dar inclin sa cred ca este cel cu parul portocaliu din poza.Kim este mai cu capul pe umeri condus de chinezi si rusi pe cand Trump….condus de militari si interesele unor companii.Daca luam „citatul” din articol vedeti ca nu este chiar asa „nu-i pasă dacă își înfometează sau își ucide poporul”-peste 100 milioane de americani adunati sunt la limita saraciei sau chiar saraci lipiti pamantului,fara ajutor medical,locuinta,servicii si indoctrinati zilnic ca America este nr.1,milioane de oameni ucisi de americani peste tot in lume si mii chiar in America,etc.Nu mai scrieti gogosi,aveti doua Corei,una comunista si alta sub ocupatie americana si se baga Trump intre ele ca nu-i convine sa fie o Coree puternica economic in zona sau mondial.Dupa cate vad,discutiile vor fi poate despre armele atomice,rachete de lunga si scurta traiectorie dar americanii nu vor sa iasa din peninsula,vor bazele si tot armamentul lor sa ramana.Asa ca,pana una alta multa apa mai trece pe Dunare pana vedeti o Coree unificata.

  2. „la capătul a mai multe luni în care cei doi s-au insultat reciproc”” imi aminteste de „perle” ale oamenilor de fotbal ,publicate de Cotidianul prin douazeci-zece : Gigi Becali: „M-am certat şi cu Mitică Dragomir, dar fără jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am făcut zdreanţă, dar nu ne-am insultat”.

    • Ciobanului imobiliar din Pipera cea mai buna descriere i-a facut-o tot CV Tudor : „maimuta electrocutata” !

  3. Cind ma uit la poza de castor in călduri a lui Trump, parca tot mai normal mi se pare nenea ala cu cap de gogoasa cu păr, din Coreea ! …

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.