Urarea Simonei Halep pentru fanii săi

Simona Halep a transmis, duminică, în Ajunul Anului Nou, un mesaj pentru fanii săi.

„La mulţi ani! Vă doresc un 2018 minunat, plin de bucurii!”, a scris liderul mondial în tenisul feminin într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Simona și-a transmis mesajul atât în limba  română, cât și în engleză.

Jucătoarea noastră se află în această perioadă la Shenzhen, unde evoluează atât în proba de simplu, cât şi la dublu.

Duminică, Halep şi Irina Begu s-au calificat în sferturile de finală ale probei de dublu.

În proba de simplu, Simona o va întâlni, luni, pe americanca Nicole Gibbs, locul 110 mondial, în runda inaugurală.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.