Victimele exploziei de la Călimănești – Abia făcuse nunta și aștepta un copil

Mare de lacrimi și șoc în familiile celor patru muncitori morți în urma incendiului și exploziei de la magistrala de gaze naturale de la Călimănești. Cei patru muncitori avea vârste între 30 și 47 de ani și erau de loc din Vrancea, Neamț și Bacău. Între ei erau şi doi frați.

Tânărul 30 de ani făcuse nunta la începutul lunii septembrie, iar soția sa este însărcinată, relatează vrancea24.ro. Marius lucra pe un utilaj, când a fost surprins, cel mai probabil, de suflul exploziei, conductei de gaze. Soția tânărului decedat este educatoare.

Transgaz arată spre constructor: „Nu a respectat avizul”

BREAKING VIDEO Patru morți ṣi cinci răniți într-o explozie pe A7

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.