Victor Ponta fură startul campaniei electorale

Premierul Victor Ponta, candidat din partea PSD în alegerile prezidenţiale, a furat startul campaniei electorale, care ar trebui să înceapă în data de 3 octombrie.

Echipele de campanie din Sectorul 3 al Capitalei au muncit azi-noapte, umplând cu bannere şi afişe stâlpii de pe principalele bulevarde şi intersecţiile cu trafic important.

Dacă, pe stâlpi, Victor Ponta a urcat singur, folosind bannerele din timpul campaniei pentru alegerile europarlamentare, pe care se regăsesc motivele populare şi e înlocuit doar mesajul (acum „Victor Ponta Preşedinte”), în intersecţii, precum cea din Piaţa Muncii sau în Piaţa Unirii, sunt panouri uriaşe, pe care predomină culoarea roşie, dominate de portretele lui Victor Ponta şi Robert Negoiţă (primarul Sectorului 3), însoţite de mesajul „Şi eu votez Victor Ponta preşedinte”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.