Victor Ponta: Traian Băsescu şi-a ratat toate obiectivele

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat joi seară, în cadrul unei emisiuni tv, că Traian Băsescu este pe finalul carierei sale politice, pentru că şi-a ratat toate obiectivele, informeauă realitatea.net.

Traian Băsescu este pe finalul carierei sale politice, nu pentru că-şi termină mandatul, ci pentru că şi-a ratat toate obiectivele: anticorupţia, modernizarea statului român, intrarea cu fruntea sus în Europa”, a declarat Victor Ponta.Preşedintele PSD consideră că şi obiectivele pe care România le-a avut după ce a devenit membru al UE au fost ratate.

„Am avut trei obiective europene şi le-am ratat pe toate trei: Mecanismul de Cooperare şi Verificare pe Justiţie este tot acolo, Schengen, n-am intrat, Euro, n-am intrat şi nici nu o să intrăm prea curând”, a mai precizat Victor Ponta.

Copreşedintele USL a susţinut că Traian Băsescu are „un talent” pe care el îl detestă: „Capacitatea inegalabilă de a spune astăzi exact invers decât a spus ieri.”

Preşedintele PSD a precizat că atunci când USL va ajunge la Guvernare, nu vor face o tabula rasa şi nu va şterge tot ce afăcut PDL. Victor Ponta a oferit ca exemplu legea interzicerii migraţiei aleşilor locali, cu pecizarea că USL va dori să o extindă şi la parlamentari.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.