Cornel Nistorescu, despre satul copilăriei

Cornel Nistorescu, directorul Cotidianul.ro, a vorbit vineri, 3 mai, la Agro TV, la emisiunea Meat.Milk, despre satul copilăriei.

Întrebat care este cea mai de suflet amintire a sa din copilărie, Nistorescu a indicat Învierea.

O noapte magică, ceva cu totul special, spune jurnalistul.

VIDEO

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 3
Author

3 Comentarii

 1. Schimbările tehnologice au explodat deși am 40 + am prins viață la tara cu mâncat la masa rotunda cu mamaliga răsturnata direct pe masa …pomenile străbunicilor mei unde sătenii mâncau 2 dintr-o farfurie nopți in care oamenii faceau țuică la cazan ..ore de informatică unde se scria c:// pe tablă vopsită
  casetofonul STEREO cu baterii de la telefon cu roată am admirat toate telefoanele nokia iar acum folososesc uimit gpchat ….observ cum ne schimbăm este uluitor fascinant …..tehnologia toată pusă cap la cap ar însemna cu totul și cu totul altfel de muncă in viitor ceea mai importantă resursă va fi imaginația …. evident orice este posibil astăzi

 2. Si la Cernica oracaiau broastele la miezul noptii misterul lui „oac pe lac” baldabac!

  La noi o sa fie desigur lume si nu stiu cum sa aduc lumina acasa. De intrat nu intru, voi asculta slujba afara sub cerul liber in tacerea orasului. In masina nu ma urc cu lumanarea aprinsa sa provoc probleme. Daca o iau pe jos, intr-o ora ajung acasa. Daca adie doar vantul, tot e rau ca mi se stinge. Daca o iau pe unde e comunitatea evreiasca, te va trage spre ei si nu trebuie sa te duci in ispita. Te duci taind prin parc si pe mijlocul strazilor acasa, nu mai zabovesti pe nicaieri. Oricum lumina iti lumineaza pasii. Cel mai bine e sa ai felinar inchis.
  Si asa cum ai ajuns acasa si casa e curata, ai aprins lumanarea de acasa si lumina din tavan iti lumineaza icoanele, te uiti la toate cate sunt curate si asezate cuminti si in Tacerea sfanta luminata de la Ierusalim, sufletul se odihneste in Iisus cel inviat din morti.
  Si cu el odata, intreaga natura ii urmeaza cantand cantec de viata si fosnaiala de fruza si misunat prin iarba. 😂
  Va fi Noaptea sfanta de Inviere.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.