(VIDEO) Piesa care va reprezenta Ucraina la Eurovision. Au apărut critici

Piesa „Teresa & Maria„, cântată de Alyona Alyona şi Jerry Heil, care conţine referiri la Fecioara Maria şi la Maica Tereza, va reprezenta Ucraina la concursul Eurovision din acest an.

Critici le-au acuzat că exploatează imaginea Maicii Tereza. „Suntem credincioşi. Ele sunt simboluri ale carităţii şi purităţii spirituale. Cântecul este despre asta”, au replicat Alyona Alyona şi Jerry Heil într-un interviu.

Finala Eurovision va avea loc la 11 mai la Malmö, în Suedia. România nu va avea reprezentat în acest an.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

15 Comentarii

 1. Mai au chef și bani de cântat pe la festivaluri rusnecii ??!!De fapt ce să facă altceva cu miliardele primite de la proști,decât să-i cheltuie aiurea ??!!

 2. O piesa mai banala decat orice banalitate mioritica, dar care va fi votata ca si o nemaipomenita creatie artistica.
  Avantajul lor este ca nu sunt romance.
  Bine am facut sa nu ne mai prezentam la acest concurs manelist, total paralel cu muzica……[Rumburak]

 3. 1.Intai – e clar ca vor iesi primii, chiar ca nu se prezinta.
  2. Bine ca TVR nu mai cheltuie banii pt aceasta shushanea ridicola!
  3. Ma intreb cum i s.a permis aleia supra-supra- ponderale, cu privire de paznic de pushkarie sa isi ia numele de scena heil – cuvant interzis????

 4. sper ca cine a hotarat a nu mai participam la concursul trucat al hamseilor – care fraudeaza de ani buni –
  a hotarat nici sa cumpere licenta tvr de retranmitere …prea mare ptr un concurs vax trucat!
  Eurovizion ? Nuuuu ! Behaiala fraudata!

 5. „Suntem credincioşi” !! E clar, cum ar fi spus Roman, „S-au demascat !!” avem de-a face deci cu doi travestiti sau cu doi „baietei” deghizati in „fetite” ! De fapt se vede de la o posta (pardon !), aia (sau ala) din stinga are perciuni, iar cel (cea) din dreapta seamana cu Ghita, dupa juma’ de an de cura de slabire !

 6. Mă așteptam să fie foamete p-acolo că de-aia le dăm sute de MILIARDE de EURO din buzunarele noastre, dacă ne uităm pe la filmele indiene ăia cântă de foame cruntă, ba-șold-ina asta cântă să nu mai bage-n ea? De ce nu e-n tranșee, au mare nevoie acolo, mai ales că în momentul de față procesul de mobilizare desfășurat de regimul de la Kiev seamănă mai mult cu prinderea animalelor fără stăpân pe străzi, e nevoie de carne proaspătă ( sigur aici poate e vorba și de muuultă untură) ? SLAVĂ PĂCII, unturoșilor !

 7. Anul trecut a arătat clar e fel de concurs e ăsta..
  Când se va întoarce la primul concurs, poate până la cel cu ABBA se mai poate.. Mai departe totul e o pornografie.. 🤣
  Asa este tot timpul. Dacă o idee bună se monetizează peste câtva timp se politizeaza apoi se corupe..

 8. Da’ n-ar fi mai bine sa le trimita marele trofeu al susanelei oiropene direct la Kiev, ca sa scuteasca doua drumuri ale divelor/divilor? Ai lav Iurop!

 9. Peste 1.100 de artisti din Suedia si 1.400 de artisti din Finlanda si Irlanda au semnat o scrisoare deschisa in care cer ca ISRAELUL sa fie EXCLUSA de la competitie pe motiv de GENOCID in Gaza. Pana azi sunt 28.000 de morti !.

 10. Pai cum?
  Nu canta Maresalul Zelensky la paula cu pianul, asta pardon, la pian cu paula?

 11. @Hello (16,56)….daca Israel va participa la Eurovision din mai 2024,atunci este clar ca totul este o PORCARIE politica semită,iar deciziile Curtii Penale Internationale,sunt HARTIE igienica.

 12. Cam blasfemie. Să te asociezi tu teracotă săltăreață cu eterica Maica Terezia care văzută de cineva ce îngrozitori bolnavi spăla și obloja i-a spus: “-Eu nici pentru un milion de dolari nu aș face așa ceva”, a primit răspunsul: -Și eu, nici pentru 1 milion de dolari nu aș putea.

 13. nu mi jefuiti banii putini din buget cu licenta a unor grupuri lgbd care gestioneaza si mnevreaza rezultatul adevarat al telespectatorilor.
  sa difuzeze acesti dependenti de droguri „eurovizion” in tara lor : SI ASA ROMANII PLATESC TAXE LA CABLU,PENTRU POSTURI CARE PUN PUBLICITATE IN TIMPUL FILMELOR,EMISIUNILOR DESI EI PLATESC ABONAMENT- NU E GEATIS(„MOACA”,”GLOABA” – SA INTELEAGA SI CIOLACU CARE CERE GARANTIE PE PLASTIC,STICL -IN TIMP CE NU INAPOIAZA NICI CONTRAVALOAREA LOR = E HOT CA SI BANDITII CU EUROVIZION)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.