(VIDEO) Primele momente ale prăbușirii de la Odorheiu Secuiesc

Momentul în care s-a prăbușit o parte importantă a internatului din Odorheiu Secuiesc a fost filmat. În urma prăbușirii, un elev care urma să împlinească 18 ani a murit, iar o fată este în stare gravă la spital. Administratorul firmei care a făcut săpăturile a fost pus sub control judiciar.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

5 Comentarii

  1. Arata parca au tras evreii sionisti intr.o cladire cu civili palestinieni,numai Ca este vorba de evreii comunisti romani si evreii comunisti maghiari care nu reusesc sa imparta banii furati de la romani si secui.

  2. Sa votezi bine ,cand nu ai cu cine vota ,cand nimeni dintre candidati nu simte romaneste si nu poate reprezenta doleantele nevoile si dramele romanilor ,inseamna SA NU VOTEZI DELOC!🤨Sa nu votezi DELOC defapt insemna sa iasa cine vor aia care comanda Romania,deci indiferent daca vei vota sansele se reduc drastic,atunci deranjul chiar nu merita.

  3. Mda vad ca @ Marele scUrs si @ qwe s-au dat la fund. Nu au nimic de comentat? Mai @ qwe cum e cu” macacii” tai care-s mai ” buni ” ca ai mei ? Si Medvedi Nagy cum e cu superioritatea voastra de Bashkiristan? A murit un copil nevinovat si in altul risca sa ramina schilod pe viata . !!!!” Superiorilor” nimik, nimik?

  4. Sincer, eu ma intreb de ce idiotul care a ordonat saparea santului adanc de 2 m langa fundatia cladirii, nu i-a pus pe muncitori sa sape SUB fundatie. Nu trebuiau decat vreo 30 cm sub fundatie……[Rumburak]

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.