Violurile lui Dan Diaconescu

„Violul” lui Dan Diaconescu și tentativa lui de a achiziționa o virgină, dincolo de cretinismul ambiției și de împrejurarea absolut penală, este și una dintre cele mai tari știri politice ale acestor zile. Acoperă cu fum și circ toată mișcarea pregătită la Camera Deputaților pentru reintroducerea înregistrărilor SRI în procesele de corupție.

Toată suflarea din PNL și PSD cu toți acoperiții îmbrăcați în pieile de oaie văcsuite democratic, toți au fost de acord și au pus umărul. Să știe statul român paralel sau dictatorial sau securistic (sau cum vreți să-i ziceți!) ce fel de afaceri fac politicienii noștri și să-i poată păpușa ca pe niște turme de proști. Și, în același timp, să nu ridice nici unul nasul la ce afaceri fac generalii, oamenii din serviciile secrete și cei care îi dirijează. Clar? Introducerea înregistrărilor SRI în procesele de corupție este egală cu reîntoarcerea tehnicilor DNA din perioada Kovesi și acoperirea legală pentru măturarea oricărui cetățean incomod. E drept, pericolul acesta al înregistrărilor bagă un pic de frică în amatorii de mari afaceri, dar tot nu-i vindecă. Se vor muta cu negocierile la pielea goală în lanul de porumb și tot vor încerca să mai dea cîte o lovitură.

Așadar, bomba cu reținerea lui Dan Diaconescu nu-i decît ceață declanșată. Nu mă îndoiesc de veridicitatea ei. Este pe potriva personajului. Spun că este declanșată pentru că stătea în așteptare și a fost produsă la o comandă simplă.

-Parcă aveați voi un filmuleț cu Dan Diaconescu la fetițe? Nu-i dați drumul?

Pe unii îi îndurerează soarta personajului, pe alții îi șochează. Pe mine, mă face să rîd nervos. România veselă și tristă, mare iubitoare de OTV Garsonieră, trăiește din plin reținerea insului, ca pe o răsturnare de guvern african.

Ce mai contează că pentru combaterea corupției ne înregistrează și în baie, și în pat, și pe bideu? L-au ginit pe circarul de Dan Diaconescu OTV cu minore și în căutare de virgine? Gata! Necazurile lui Putin sunt doar o migrenă față de arestarea acestui fante atît de drag mahalalei românești. Marele salvator al OLTCHIM (!?), cel care venea cu sacoșa de cash să ne arate că are bani (complex de copil amărăștean),   poate veni acum cu cobilița încărcată de chiloți și sutiene spînzurate să ne arate ce brav bărbat pierde țara noastră. Geaba! OTV Garsonieră s-a desființat. Geaba Dan Diaconescu a făcut pîrnaie pentru un 0,1-0,5 din fapte și aiureli.Țara noastră tot îl plînge.

Chiar și cu Dan Diaconescu prins la pielea goală în mijlocul pieței, tot nu se poate ascunde modificarea legală care ar trebui să ducă la reintroducerea înregistrărilor SRI în procesele de corupție. Și nici nu se dă prin ou și prin făină afacerea cu duty free-ul de la Otopeni, făcută cam cu aceiași băieți, legați între ei nu cu chiloți și sutiene, ci cu legitimații și contracte. În scandalul mitei de la aeroportul Otopeni, oricît orăcăie Rareș Bogdan că nu știe nimic, sunt implicați cam aceiași indivizi.

Noi detalii despre cazul Dan Diaconescu!

Așa că nu pot decît să-mi las imaginația liberă și să mă gîndesc cum și-au frecat unii mîinile de bucurie cînd au văzut filmulețul înregistrării cu Dan Diaconescu și gemenele, dar mai ales scena cu el tîrguind o virgină. Ce le-a făcut altora i s-a montat și lui. Dacă ar mai fi un OTV Garsonieră și un alt Dan Diaconescu (altcineva mai mizerabil nu cred că se poate imagina!), cu siguranță că ar tot anunța pe OTV-ul drag poporului niște vești despre distribuirea filmului cu Dan Diaconescu la minore! Ba,  pentru că vremurile s-au schimbat, ne-am trezi că ne intră în căsuțele de mail tot soiul de reclame și pe Facebook diverse anunțuri cu „Dan Diaconescu la minore”, „Bombă mare diseară de la ora 21”. Iar pe Calea Victoriei ar circula mașini cu pînze fluturate, pictate cu același personaj la pielea goală și cu cîteva copilițe în brațe.

Cine ridică sabia de sabie va pieri. Cine bagă rahatul în ventilator ca să-l împrăștie pe ceilalți de rahatul lui va fi umplut și va mirosi la nesfîrșit.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 50

73 de Comentarii

 1. Sa presupunem: Imparate, mancati-as, vrei o fetita? Imparatul era cam fazan de felul lui. Nu, ma, vreau o virgina! Mancati-as, cat dai si se tine dupa el, nu-l slabeste, s-a bagat in card cu ei nu mai are scapare, il si filmeaza…

 2. Celebrul dl C.N iar, iar, iar face shaorma cu de toate! Păcat! Unu’ din Argeș care a câștigat la 6 din 49( acum e decedat) trebuia „ca” să fie răpit, ucis, ars în Acid Sulfuric, banii furați! SRI a întrat pe ” fir” telefonic și i-a salvat viața! MOSSAD „excelează” în telefoane, nu ca Vlad Voiculescu senior ascultând în veceuri! Dincă ăla cu 2 crime, dacă era ascultat tel Macesanei, acum trăia ingerul de fata, nu era cenușă la 14 ani! Violatorii de copii, criminalii în serie, vânzătorii de țară ii prinzi în sistem informațional? Criminalii vb la tel și instituțiile Statului, asculta din Veceuri? Mossad e forță? Ține cu Israelul? E forță Mondială? Dle Nistorescu! V-a luat bunul Dumnezeu mințile? Ascundeți cuțitele din casă! Dacă devineti Al Bundy? Dan Diaconescu? Un obsedat sexual de Oltean Analfabet! Un oxiur! Nimic nou in soare! Dar un Homosexual Obez care a vândut Petromul, iubire „strașnica” cu profesorul Suciu de la Universitate? Aia nu se pune? Asta e lumea! Sodoma și Gomora! Parol!

 3. Dan Diaconescu are 55 de ani ,e trecut de amiaza..la varsta lui si la pretentiile lui nu te asteptai ca nababul OTV sa aiba gust la porno infantila..dar sa-l imite pe Dragnea sa traga june neprihanite Dar el nu, ca un demn barbat din Caracal ce se afla ,copilarit pe langa Dinca, pana nu o pune si el de o crima sexuala,nu se lasa.
  Fetitele alea au fost mai destepte ca el olteanul insolent,patron de TV iar eu cunosc parinti de fete care de ieri i-ar lua gatul imediat, ca unui animal nu mai are a trai in societatea romaneasca
  PS Dl Nistorescu,ca admirator iti recomand sa nu mai suspina ca provincialul,cu” reintroducerea înregistrărilor SRI „în procesele de corupție,societatea romaneasca e bolnava de coruptie si ura partinica,SRI e binevenit,pentru ca toatea boarfele si escrocii o dau numai pe gura la intelegeri a la americano
  Fara inregistrari audio-video toti borfasi traiesc in fericire in Paradisul Coruptiei, Romania

  • Tolo, ai rămas complexat de „Dragnia”??? Probabil că, în intimitatea băii tale de 2 mp, visezi la fetițe…! Când a umblat, mă nesimțitule, Dragnea cu minore?! Sictir, pleavă imbecilă!

 4. Dinți stricați cade de pe locul întâi la popularitate! Rămâne șefă Latrina3 CNN! Din rău în mai rău! Citesc din dl Adrian Ursu, redactor șef Latrina3 CNN, citez: lumea este plină de rele! În Ucraina luptă și SUA! Examen de Harvard, Oxford, spusele cheliosului! Ăsta este atât de ” util” Latrinei3 CNN, precum părul de supt axile, al Cruduței! Dan Diaconescu senzațional, a imbulinat-o în pârnaie! Ciocoolina doi! Nu îți înfrânți instinctul de animal, animalul, din tine te va decima! Sapuuun cumpăr pentru Senzaționalul D.D vai de curu’ lui va fi, vai de curu’ lui…

 5. Io cablez ca să ascult! Te feresc de teroriști, de traficanții de copii, de dealeri de droguri, de obsedați sexuali sex cu minori pe Net! Feresc România de vânzare de țară! IUBESC România, respect România, iubesc Religia Ortodoxă a României! Nu era așa normal? Mossad iubește Israelul, apara Israelul? Trăiască SRI că a „aparat” averea României! Nu așa era normal? Omul impute funcția! Organul presupune funcția! Nu este rău să „cablezi”. O faci pt România sau pt Davos, Comisia Trilaterala, Clubul de la Roma? Aud?

 6. Maine Securitatea poate inventa ORICE. Problema ca Securitatea poate fi infiltrata la varf de state ostile Romaniei Si nu mi-e frica ca ajung interlopii gangsterii vacarii americani sau evvreii in securitate ci IDEOLOGI ai unor religii ostile umanitatii. Vor unii sa omoare toti oamenii pe pamant. Ce facem????

 7. Este o evoluție a destinului implacabil pentru unul ca Diaconescu, prinderea cu pantalonii pe vine a aiuritului pedofil și aducerea sa în mijlocul bâlciului țării. Care de altfel este un bâlci mai mare cu mari porțiuni în penumbră, cum ar fi reintroducerea interceptărilor în Justiție despre care vorbește Nistorescu. În filmul Ticăloșii Mălăele, în rolul lui Năstase, îi ordona noaptea lui Mircea Diaconu „În dimineața asta, la Dandu cu cătușe, cu mascați, și dați imagini, dați imagini!” sublinia imperativ Mălăele. Ei, acum nu-s imaginile cu trocul operativ al serviciilor cu Ciucă și Ciolacu, sunt imaginile cu neghiobul înfierbântat după minore Dan Diaconescu, căruia i-ar fi fost mai bine în tomberonul în care-l băgase Tolea în direct la OTV. Conceptul este însă același: fără fum și fără bâlci național nu-i treabă temeinică de coerciție riguroasă, pentru băgarea minților în cap îndărătnicilor.

 8. Fetele care l-au agresat pe elevul de 12 ani dintr-o scoala din Arges, sunt colege de clasă cu acesta. Revoltător este faptul că o parte dintre agresiuni au fost filmate și publicate pe rețelele sociale, devenind virale la scurt timp și strângând mii de reacții și comentarii.

  Băiețelul agresat este elev în clasa a V-a și conform mai multor surse judiciare ar fi fost bătut constant de către una dintre colege pentru că ar fi refuzat să aibă o relație amoroasă cu aceasta. Elevul a fost umilit inclusiv în incinta școlii din Costești, fiind pus inclusiv să stea în genunchi în toaleta fetelor.

 9. Aia cu “extra virginele” amintește de cântecelul de la sfârșitul anilor 50. “Tu zicea-i că ești virgină / Și-cum iau penicilină. / Mai făcut din om neom / Când mă Editat mă țin de pom.”

 10. Nimeni , dar nimeni nu a dat 1,1 la zaruri prin postare geniu. Cine a fost „motorul” Mediei Românești mulți ani? A făcut partid care a ajuns în Parlament? Un analfabet pedofil? Cu milioane de cetățeni pe seară la Garsoniera TV? Cine se aseamănă, se aduna! Asta e România Reală, asta e! Analfabeta, inconștienta pedofila, necitita, analfabeta! D-aia Adrian Năstase e miliardar în Euro, Oprișan multimilionar în Euro, Buzatu milionar în Euro! Creiere șterse, netede, drepte! Evoluție la noi? Nexam! Disecție pe hoit! Ăștia suntem! D.D în 18 000 000 de exemplare!

 11. Din cauză de la scut, poveștile moderne ale Olteniei le întrec pe cele din Marea Banie de Craiova, de la Mircea cel Bătrân până la Nicolae Gârliște, iar aceste povești îmbătrânesc neștiute pe servere și așteaptă momentul când interesul public o cere. De-ar ști ele, care prașesc cucuruzu’ la Comanca, pe lânga unitatea cu sute de soldați albi, negri, roșii, galbeni, că în cod binar pe-acolo, „vecinii si vecinii vecinilor începuseră a șopăi: că bătrânele sunt prea de tot, prea se ocolesc, prea se uită chiondorâș, prea-și dau, la vreme de batrânețe, barâșul pe ceafă și poalele peste cap” (Barbu Delavrancea), că de la butoane poate dispărea o comandă pentru 100 de kilograme de sodă caustică de la fabrică fără ca nimeni să se întrebe care-i chimistu’ din unitatea militară ce-l îndrumă pe Dincă să dispară fetele..atunci l-ar privi cu un soi de îndurare feminină, de Bănie, pe Diaconescu, a cărui poveste explicitează oarecum inregistrările pe bandă rulantă bune cândva la ceva..

 12. Bătaie ca-n filme în Constanța. Zeci de adolescenți și-au dat întâlnire la City Mall pentru a viziona bătaia programată dintre două eleve de liceu, de clasa a 8-a și respectiv a 9-a.Se pare ca cele două s-ar fi jignit cu o zi înainte și au decis să regleze conturile în stil mafiot, printr-o bătaie în public. Desigur, imaginile au ajuns pe internet și de acolo la Poliție, care face cercetări.

 13. Asa zice si Adrian Videanu + Ioan Nicolae . Ca inregistrarile SRI sunt ” stricate ” si ca trebuiesc inlaturate de la dosar . Si ICCJ de la Bucale asa a facut … le-a inlaturat , iar cei doi ” nevinovati ” au scapat de bulau . Adevarat ca si CCR -ul infractorilor a pus o vorba buna , si-a facut datoria ! Ca asa au jurat cu mina pe biblie , sa scape infractorii de poporul rau si razbunator .
  =

 14. Pentru că OTV-ul a avut succes la privitori și unde nu șe uită numai mahalaua ,rețetă șuccesului a fost luată de aproape toate televiziunile.
  Boambele sunt anunțate prin studiouri la începutul emisiunii și explodează la sfârșit,ba au fost cazuri când au uitat sa le explodeze.
  Între boabe suntem mitraliați de Breking Nws-uri,totul pentru reting .Știrea cu Dan Diaconescu este una de invaluire,suntem că la un meci de tenis ,întoarcem capul toți în direcția în care merge mingea și uiam de lumea în care trăim.Profita cei care au profitat și în timpul pandemiei și ne iau de fiecare dată cate o bucățică de democrație și o ascund.Eu nu știu cum mai arată democrația și chiar i-am rugat pe cititori că atunci când au norocul sa o întâlnească să-i facă o poză din fata și din profil și să publice poza aici pe platforma sa o pot vedea și eu.Cred că au uitat.Nu uitați va rog că nici nu știți ce pierdeți.
  Pe Dan Diaconescu l-au agățat așa din mers.Circarul a încăput pe mana circarilor!Mă îngrijorează mai mult de ce ni se întâmplă noua deși nu ar trebui.Nu?

 15. Hai sa va aduc la realitate :

  Compromiterea apoi santajul pe motiv sexual = metoda veche a Sekuritatii romanesti de dupa 1963.

  Casele de Toleranta , Bordelurile ne-oficiale si apartamentele de serviciu erau pe vremuri , (in perioada condamnata de actualii potentati ) locul in care erau atrase persoane si personalitati in scop de compromitere de agentii de sekuritate romani .

  Acum …. e la fel .

  Epidemia de Prostie a afectat nu numai societatea romaneasca ci si efectivele de politie si sekuritate romanesti .

 16. Si ne mai miram ca adolescentii si tinerii fac tot felul de porcarii si sant degradati,????In 33 de ani de neocomunismo/securism ,iata rezultatele!Romanii care au plecat din tara au in marea majoritate familii ,case,masini de lux,copii educati si viata decente in Romania neo securistii fostii rupti in kur distrug ce mai pot.

 17. D-nule Nistorescu ,nu mai luati in deradere situatia cu Oltchimul? Stiti foarte bine ca nu l -au primit sa depuna sacosa cu bani.Stiti foarte bine ca o societate intrata in insolventa ,nu mai poate decide ce sa faca cu banii intrati in cont,singura solutie fiind banii cash sau deschiderea unui cont nou ,nestiut.Acum este bine Oltchimul,toata lumea este multumita? Este cineva de vina,ridiculizeaza presa pe vinovatii de la Oltchim?
  Nu spuneti concret ceea ce a facut el altora, ca sa intelegem ceva,in afara de acuze. Nu numai mahalaua se uita la Otv se uitau aproape toti dar nu recunosteau ,sa nu decada in ochii celorlalti. Toti stiu de Elodia, ca asta ii interesa dar nu erau atenti sau nu-i interesau , sa vada emisiunile in care prezenta adevarurile ascunse despre societatea noastra si despre occident.Deocamdata el fata de altii,nu a distrus nici o fabrica,nu a devalizat bugetul tarii,nu a vandut nici un zacamant,nu a vandut gazele ,petrolul ,nu a reclamat pe nimeni la procuratura,la Sri, nu a tradat tara si pe romani etc,etc. Daca stiti ca a facut parnaie doar pentru 0,1-0,5% din fapte,spuneti faptele sa stim si noi.Altfel este minciuna prin omisiune. Ati vrea sa ne bucuram de raul altuia,ati vrea sa topaim ,cum topaie presa de bucurie,ati vrea sa il ardem in piata publica ca pe vrajitoare, ati vrea sa dam cu pietre cand un om este doborat la pamant? Toti care il critica sunt curati,sunt morali,sunt cinstiti,nu au facut rau nimanui,nu au incercat sa se imbogateasca prin diverse cai legale sau mai putin ortodoxe ? Poate gresesc dar nu suport in general nedreptatea,ipocrizia.

 18. Dan Diaconescu este un fel de Luigi Cazzavillan al televiziunilor “libere” din România, atăt de cerute și dorite la începutul anilor 90. Subiectele abordate și manșetele de la baza ecranului, fără legătură cu vorbitul despre nimic din studio, sau anunțând o că urmează o dezvăluire bombă, sau “strict secretă”, rulate mai multe ore, în fapt în aceleași format la toate televiziunile de știri prin care “Serviciile” imbecilizează și manipulează privitorii sunt toate brevet marca DDTV.

 19. Utilaj Tehnologic la seral a ”
  driblat” Sfânta Muncă, e Miliardar în Lei, a făcut pușcărie, mai face pușcărie! La ce i-a folosit lu’ dinți stricați meleoanele de Euro? I-au salvat sufletul? Sau Iad, pușcărie, Pedofilie, pierderea sufletului! Fraierilor! Muncă nu te duce în Iad, te saltă din duhoare! Munca înnobilează, lenea te duce la Pedofilie! Ce dracu e așa de greu! Banu’ nemuncit se răzbuna! Aviz un Homosexual Obez care a vândut Petromul și crede că Divinitatea l-a „uitat”? Se inseala Obezul! Dumnezeu nu uita, nu iartă!

 20. 1. „Bomba cu retinerea lui Dan Diaconescu nu-i decat ceata declansata”…
  Pai nu „onorata” presa a facut posibila declansarea ?
  2.Inregistrarile SRI in procesele de coruptie pe cine deranjaza ? Ma indoiesc ca omul cinstit are de ce sa se teama .

 21. De ce sa fiu eu îngrijora de se întâmplă cu tara?Nu am nici un motiv.Daca serviciile și justițmi și-au dat mâna pe sub masa înseamnă că așa trebuie.Au făcut-o să nu vadă Puțin că îl imita.Apoi cat timp îl am pe Johanniss președinte chiar nu trebuie sa-mi fac nici o grijă,el e stâlpul democrației europene și parfumul cu care se da emana democratie,din acesta cauza nimeni nu se apropie de el.Parfumul îl primește de la FDGR care-l parfuma de mic sa se obișnuiască.Apoi el ,alesul, este atât de democrat încât a încălcat de zeci de ori constitutia că să ne arate că se poate și fără ea și se poate.De ce democrația sa se impiedice de o constitutie?
  Eu zic că suntem ne drumul cel bun,o ducem bine și hai sa nu ne mai plangem și să așteptăm cu încredere rotativa.
  Zilele trecute am terminat de citit ROMANIEA EDUCATA -editie limitata și mi-a plăcut mult de tot.E mult mai bună decât România Normala,mai buna chiar decât Mein Kampf.Am primit-o direct de la autor ,cu autograf.Scria:”Cu respect pentru Bătrânul KWJ”.Va rog nu fiți invidioși!

 22. Dl C.N caineaza pe dl Oprișan dr la Focșani că este ” cablat”. Ma pufnește efectiv râsul! Râd din diafragme, din boltă platina Râd! Cine să îl ” cableze” pe Oprișan la Focșani! Șeful Poliției Nas, șeful parchetelor Fin, șeful Baroului Avocaților Cuscru? Suta de Meleoane de Euro! D-le Nistorescu sunteți un păianjen, față de ” gigantica” corupției made în România! Abur sunteți, A-BUR! Lesina de râs Oprișan@ ascultat telefoane? De către cine? De rude, prieteni? Nu mă întreba cum am făcut primul milion de Euro! Asta acum 26 de ani! Somn ușor dle Ziarist, somn ușor…

 23. Acest articol in care Domnul Dan e numit circar si mizerabil ma scoate din tatani. Mai ales dupa ce am urmarit azi discursul de elogiere a Domnului Dan rostit de Maestrul C in Jurnalul video al Domniei Sale. Deci Maestrul C il numeste pe Domnul Da „omul care a revolutionat televiziunea asa cum eu am revolutionat presa scrisa”, iar aici citesc ca Domnul Dan e un circar si un mizerabil. Asa ceva nu pot accepta.

 24. „Ana Maria Nuciu a fost pînă anii trecuţi traducătoare în baza militară americană de la Kogălniceanu. Totul părea să fie normal, pînă cînd Ana Maria descoperă că în această unitate militară ce aparţine forţelor NATO funcţiona un adevărat BORDEL, în care veneau fete minore pentru a satisface dorinţele unor militari, mai ales ale comandantului bazei „Black Sea Area Support Team”, OTTO BUSHER, ajutat de mîna lui dreaptă, plutonier adjutant principal al BSAST, LLOYD SPARKS„” ĂSTEA CARE L-AU FĂCUT PE DAN DIACONESCU O FI LUCRAT LA „KOGĂLNICEANU” IAR ÎN PERIOADA DESPRE CARE SE ZICE CĂ DD CORUPEA DE NEVOI VIRGINELE ERAU ÎN ȘOMAJ! Ș-AMU S-O TREZIT GELOZIA AMERICANILOR :HA,HA,HA….

 25. Asta e Rrrumania Reală! Un Editat Obez care a distrus Rrrumania pa zeamă de varză! Ace , brice și carice! Cei opt punct opt milioane de cetateni romania care ați plecat din infecția asta, bravo vouă! Magraonul Buzat de la Cetate va dădea 20 de Euro și un pachet de țigări pt 10 ore de sapa la vie! El milionar, beat mort la Lacrimi și Sfinți centru Bucale, voi crăpați de foame! Trăiască Madrid, Barcelona, Viena, Berna! Scuipați în cor pe Oprișan la Focșani! Bravo meciuri cu Reală Madrid! Slavă Spania, Slavă…

 26. S-a ajuns și la infracțiuni sexuale…
  De parcă se terminaseră celelalte.
  Țară de căkt.
  Vorba lui Păstorel : în lumea asta prost făcută, căkții -ut în loc să pută !

 27. Intr-o lume curata, normala, erau arestate si „minorele” impreuna cu tutorii! Asa se cladeste o generatie de oameni cultivati si cu viitor. De aia odata se vorbea de RE-EDUCARE…ASTA CA SA INTELEAGA TOATA LUMEA.Cultura vestica vrea o generatie spalata pe creier ce crede in sex juvenile, fara obligatii, fara slujbe, fara copii, fara familie, fara nici un fel de posesii. O lume diabolica. De aceea avem milioane parasind Romania visand la prostii crezand ca sunt cei mai tari din Univers si vor schimba vestul. Pt ca papusarii va vor asa, fara viitor, fara nadejde, fara urmasi…in timp ce ei va folosesc trupurile si mintile pt cele mai intunecate scenarii. Depinde de noi, de tine, sa nu fii parte a acestui joc diabolic. Toti acesti oameni ar trebui sa isi foliseasca mintea si trupul pt viitorul omenirii si nu pt distrugerea ei. Legile trebuie sa fie facute sa descurajeze aceste practici si nu sa le promoveze.

 28. Lumea arde la propriu si baietii lui Helvig (protocolul functioneaza normal) fie acoprtitii din procuratura sau din media scot mereu pocnitori de mare calibru cu care sa devieze mintile romanilor ingramaditi pentru a nu mai vedea manariile slugilor de la putere.In deplin dispret Johanis arunca la ordin strain miliarde de euro pe marfa de razboi fara a consulta institutiile statului roman. Trepadusii din guvern par a fi pe cale sa bage tara in razboi neavand curajul si respomsabilitatea sa adopte singura solutie indicata, aceea a neutralitatii totale. Europa se duce la vale, alte intelegeri se fac in lume intre tarile ce vor deveni superbogate iar scamatorii din umbra ii bombardeaza zilnic pe romanii ajunsi la stare de turma cu gainarii ridicole dovedind ca nu dau doi bani pe presupusa inteligenta a acestora. Baietii de baieti stiu bine ca spalatura temeinica a capatanilor si-a atins efectul.

 29. procuroru Portocala,
  „si lu jegosu de sebi ghita mai vreau sa-i gasesc si un furt din buzunare,soto,
  poate ca si un viol”

  „metoda americana”

 30. Pt ce l-ati omorat pe Ceausescu spunand ca va asculta telefoanele daca astazi voi, votati si dati voie acestor impostori sa va intre in case si in detaiile personale? Unde este Consiliul „National” pentru studierea Arhivelor Securitatii cand ascultati telefoanele oamenilor mai abitir decat erau ascultate de Securitatea lui Ceausescu.NU VA MAI PLATIM DIN BUZUNARUL NOSTRU SARAC SA NE MINTITI SI SA NE SCOATETI UN DOSAR LA ALEGERI.

 31. Minorele de 15 ani nu aveau cum sa lucreze singure. In spatele lor erau pestii, clanurile, politia si evident SRI. Si isi vedeau de treaba lor bine merci. Care treaba genera si multi cetateni, politicieni, oameni de afaceri care deveneau santajabili.

 32. Am citit comentariile :)) articolul nu ma interesează … și văd o grămadă care văd OTV-ul ca pe o televiziune proastă și foarte proastă …Diaconescu ne arătat cât valorează o televiziune ….cu ce este antena , realitatea ,digi4 , Romaniatv …. decât OTV ??? Pentru mine toate sunt la fel și identice …ba bine dacă avem fani de genul Van Damme e mai bun decât Stalone dar mai prost decât Bruce&Lee din pură convingere :)) arunci există diferențe

 33. Un derbedeu josnic cum este acest DD, trebuie sa i se interzica sa-si mai cloceasca o mizerie de post TV, individul este grobian, incult, imoral – cum indrazneste sa intoxice mass-media cu bordelul de TV pe care vrea sa-l reinvie ?! Ce mesaje bune are derbedeul asta de Diaconescu pt societate, ce contributie aduce dezaxatul asta la educatia si civilizatia romanilor? Locul derbedeului Diaconescu este la parnaie cu interzicerea aparitiilor publice.

 34. Asta are nevastă și fată. Sex cu copii? Copii, abuzați de părinți, traficați de traficanti de carne vie, holograme ale Iadului, vii și tu ” Formator de opinie” să adancesti raul? Ce știu copii? Ce știu? Suflete pervertite, ratate pe viață, vii și tu, tu absolvent de Utilaj Tehnologic la Seral și faci „Meditații” cu minorii în pielea goală? Nu trebuie ca să ne „infranam” demonii din noi? E posibil așa ceva? Nicolae Ceaușescu: Familia este ” nucleul de bază” a Societății! Ăla era muuult mai moral decât ăștia! Patron de TV, patron de Partid, ce exemplu dai? Minore dezbrăcate? Du-te bă pe 16 Septembrie, lângă Parlament! 20+ la ani! Mai vrei și fată virgina? De cât? 11 ani? Cererea „întreține” oferta! Generezi Pedofilie și ești curat! Fără cerere, pedofilia scade sau dispare! Ipotetic vorbind. Și ăsta cu Demonii Sexului în el, revine în Media? Sunteți tați de fete? Sunteți? Cumperi sex cu copii și înregistrările „este” de vina? Vreau miliarde de înregistrări cu oameni politici, furaciune, vânzare de țară, Pedofilie! Poate se mai curăță Dracu România! Infractorul curat, înregistrările vinovate, false? Să fie 1 mld de camere publice la Camera de Comerț și Industrie a României, Guvern, Consilii Județene, SEAP! Achiziții publice pe față! Înregistrările sau oamenii sunt ” stricați” , hoți, vânzători de țară?

 35. Cornele, chiar pleci după fentă sau e ordin să susți acestă făcătură?
  Nu zic că asemenea lucruri nu se-ntîmplă la cei ce (cred) că au puterea (li se servesc, să poată fi strînși cu ușa) dar de ce acuma? Ce vor să ascundă cu orice preț de ne-au păcălit cu făcăturile Plan-demie, Război Ucraina, Revoluție Franța, Trump la curve (e homosexual ca maoritatea) plus cele de la noi?

 36. Linia roșie a omului normal? Pedofilia, Crima, Vânzarea de Țară! Și altele… Te mai poți uita în Oglindă? Restul e zeamă de varză! DD a încălcat linia roșie. Punct

 37. Din moment ce fetele „virgine” de Arges își permit să bată un băiat minor ca sa le serveasca sex, ce cuvinte să-ți mai spun? De ce nu credem că, gemenele minore i-au cerut sex lui D.D.? Nu este ținta D.D.,ținte în mișcare sunt peștii grași Ponta și Simion!

 38. Sindromul Stockholm? Ținem cu pedofilii? S-a dat drumu’ la însămânțarea de Primăvară? Dacă DD poate, noi de ce nu? De ce? Senzații tari și „strâmte”? Cât de ușor cădem pe panta pierderii sufletului! Dar cu suflete fetelor ce se întâmplă? Cu viitorul lor, că văd că 99.99% îl caineaza pe DD. Copii fără viitor…

 39. Asta este! ABCD spune clar, mura’n gura ce s-a urmarit prin toata regia cu DD: „trebuie sa i se interzica sa-si mai cloceasca un post TV”

  Pe cine sperie reaparitia pe TV a lui DD cine stie daca vom afla vreodata.

  Cum spunea I. C., in toti anii in care DD a fost in atentia publicului, nu a dat niciodata semne ca ar fi amator de povesti erotice.

  Oricum, comentariile care-l ataca pe DD sunt revelatoare. „Stirb” Da, omul are o mandibula mica si dintii sanatosi au crescut strambi. A spus odata, solutia ar fi sa-i scoata dar daca sunt sanatosi? Clar, „cineva” vrea sa-l incondeieze cat mai urat incepand de la un defect fizic si, cine nu are, terminand cu acuzatia infama de pedofilie.
  Intrebarea este cine si de ce?

 40. este plina de curve si pesti, de toate felurile. De la centurile oraselor, pana in hotelurile de lux.
  Insa nimeni nu vede, toti suntem nestiutori. Cine dirijaza aceste retele, aceasta-i intrebarea.
  Acolo este cauza domnilor procurori!
  Sii, ati reusit sa gaditi reteaua care a furat fetele din Caracal??
  Cand reteaua va prinde curaj total si o sa va fure si voua fetele, ce veti mai spune?
  Tot Dinca si butoiul lui??
  Ati nenorocit tara, voi toata conducerea ultimilor 33 de ani!!

 41. scandalul Minodora din nou…
  de maine vor fi arestati toti barbatii romi, haoleu!

 42. Aruncarea lui Dan Diaconscu pe piata are intradevar ca scop amortirea atentiei sau aducerea de ceata densa in alte directii! Una ar fi chiar legea invocata de dl Nistorescu, dar mai este si zarva cu cerealele ukrane, care ard rau pe fermieri! Chiar ca UE isi bate joc de est europeni, adica pedepsesti statele mebtre pentru niste incalcari oarecari a normelor europene, dar tu dai voie la produse modificate genetic si fara vama, sustinind ca astea merg in tarile sarace sa astampere foametea! E o rusine ce face UE, dar noi sa ne aparam singuri! Marfa se zice ca e in tranzit, dar daca se vinde in Romania, sa o conficam, pentru ca e contrabanda! Sa interzicem precum polonezii vanzarea la noi, ukranii sa exporte in Africa si oriunde, noi le-am creat posibilitati, dar sa nu ne distruga pe noi!!

 43. Ăsta din foto e Nae Ionescu din anii 30 ai secolului trecut, despre care Mircea Eliade, spunea că scuipă inteligența? Premiul Pamfil Șeicaru, premiul Fundația Dan Voiculescu, viloaie în bdul Primăverii? Șef la Oglinda, Jurnalul Național? Numai prostii, numai prostii nu s-au făcut Multimilionari în Rumânia! Numai proștii sloganul cu noi muncim, nu gândim, suntem saraci! Viloaie în Primăverii pt un Absolvent de Utilaj Tehnologic la Seral? Deci? Munca te duce la moarte prematură, șmecheria, hoția, spălatul creierelor, te fac Miliardar în Euro! Ăsta dacă își face „acum” TV într-o baracă de 2×2 m, este ca audiență peste Latrina3 CNN! Discovery, History cu tasta curată, batucita la Latrine, Romania TV…premiul Pamfil Șeicaru? Și dl Daniel David este cel mai citit om de pe Planetă! Planeta Maimuțelor? Vrea sex cu virgine? Cât dă?

 44. Stimate d-le Cornel Nistorescu! Sunt filmări cum că DD Senzațional a făcut sex cu Gemene Minore! V-ar fi încălzit sufletul ca DD Senzațional să fi făcut sex cu Gemenii Majori frații M. din Iași? Aptsolventi de Istorie, cu nota 9.94 la Licență! După cum arată ambii doi, celebrul DD Senzațional le-ar fi dat nota 3( trei) la pat! Grasimosi, cheliosi, fund căzut! Antisexuali total! Poate, poate cu zeamă de urzici, că fuga e grea!

 45. Celebrul Adrian Ursu de la A3 CNN director executiv, supt Gădea ca fonctie, îmi înveselește zilele! Privire cu ochii mari, blânzi, moi, limbaj simplu, fff simplu, cum vb eu când aveam 5 ani! Ăsta inhata 14 000 de Euro net de la Prof Voiculescu! Din bube, mucegaiuri și noroi/ Croita-am frumuseți și preturi noi! Dl Ursu cu 2 suptstantive în vocabular, face bani din peatra seacă! L-o urmări cineva? China este o Mare Putere Asiatică! Să mori tu!

 46. apropos de petarde…? ne uitam in spatele acestei petarde…sau ne agatam de ea?

 47. Bravo cotidianul!
  O întrebare :cât mai coborâți nivelul? Chiar asa, duceți lipsă de subiecte? Lipsă mare? Cum de acceptați comentarii care rostogolesc mizerii?
  Spune, Tică mamă, ce televiziune ai văzut pe DD făcând sex cu minorele. Pe bani.
  Cunoașteți cazul violatorului care medita acasă eleve minore pe care le viola?
  A fost grațiat de președintele Constantinescu.

 48. SRI asculta și face dosare. Are firme de comerț. Trăim cu sri la usa. Bhei nu bhei, vine Paștele.

 49. Nu uit Zaharia Stancu! Sorin Dimitriu distrugătorul de Industrie, șef la FPS din partea PNT-CD, a „tocat” la fier vechi Industria României Trilioane de Dolari! Dna-ul a pus ” gheara” pe el, când era șef la Camera de Comerț și Industrie a României? Putea ca să țină orașul Ploiești, ani la rând, din banii proprii? Porumbelul scos din „gură” de un nepot la Facultatea de Transporturi? Ții Ploieștiului ani de zile din banii proprii? Cât ai furat frate, Miliarde de Euro? Nu, nu, nu ascultați pe tel , pe infractorii României! Vânzarea, distrugerea economiei naționale, nu este atentat la Siguranta Națională? Dl Nistorescu este între Oglinzi Paralele! Orbit de Latrina3 CNN, ia Karma Hoților? DD milionar în Euro, a ” poftit” la trup/trupuri tânăr/tinere! Sexul te tine fresh! Vă doresc Somn Ușor! DD e vânzător de pătrunjel in piață la Chirigiu și are garsoniera in Crângași, etaj opt.

 50. Ești distrugător de țară? Faci parte din Mafia Gulerelor Albe și distrugi, dezindustrializezi România? Șef la FPS din partea PNT-CD? Furi atât de mult, încât poți ține „linistit” orașul Ploiești din Banii Proprii, ani de zile? După În Secolul de Singurătate, te arestează DNA din fruntea Camerei de Comerț și de Industrie a României, pt furt? Dacă nu erai prins, cât furai? Până crapai de bătrânețe? Nu ascultați telefoane, jucați table, rummy, țintar! Așa face Mossad în Israel? Așa face? Din deșert, luxul Planetei? La noi viceversa? Exportam grâu ca aurul și mâncăm coca congelata Camcerigena din Poland?

 51. După frații Tate și cazul D, mă aștept la un editorial despre sexul lui iohannis, sexul îngerilor și turismul sexual în România. Nimic despre Florii, Paștele catolic și ortodox, despre Postul Paștelui. Ateii nu au retineri. Bine, chiar Papa spune ca sexul este un dar de la Dumnezeu, inclusiv persoanele LGBT sunt creația Domnului.
  Recitiți postările. Multe vorbe. Ne miram că scade natalitatea?
  Iaca, încă un sondaj de opinie…

 52. Președintele Macron a făcut o escală la București în drumul de întoarcere din China.
  Dacă voia să se întâlnească cu iohannis, făcea escală la Sibiu. Dar nu a vrut.

 53. Tică, ne plictisești cu Sorin dimitriu. Tot insiști cu frații muraru, latrina trei și am impresia ca primești temă pentru comentarii din redacție. Ești expert în chiloțareala?

 54. Tică, cu câte zerouri se scrie „trilioane”?

 55. Isteți cititori! Rectific! 10 la puterea doi- spre- zece grame de fier plus aliaje, a tăiat ” binefecatorul” Sorin Dimitriu din trupul istovit al industriei, dus pe calea ferată la CT și apoi în cele 4 zări! Asta ține din furaciune, orașul Ploiești, io abia pe mine însumi! Am postat ca să nu uit! Să nu uit „nicicând” să iubesc trandafirii, să iubesc necondiționat cetățenii români! Plus pe dl Mișu Negritoiu, Manole fosila si dl Sebastian Vlădescu cu 22 de milioane de Euro furați de la Mapn! Dl Vlădescu e „antirazboi”. Make Sex, not War! Banii la Curve, nu pe arme! Prezervative, dildo, viagra, cătușe cu blană de iepuri de câmp, creme de toate felurile, chiloți de piele cu fermoar la spate! Armia română nu are nevoie de 22 000 000 de Euro! Are ciomegi, prastii, vocabarul d-lui Gigi Becali! Fuge toți!

 56. Un anal fabet cu bikini din blană de oaie și slitz la kur, face pe stahanovistul și se dă peste cap pe lângă subiect.
  Dăsteptule, tot ce este viu de la Dumnezeu, moare când este chemat la judecată. Dacă speri să fi repartizat într-un iad cu internet,sau în raiul unde nu este nici durere, nici suspin, succesuri. Ia ore de limba română, schimbă dioptriile și du-te unde a înțărcat mutu iapa.nu ai habar nici cum te cheamă, un pribeag rătăcit pe forum.

 57. Numai în pielea doamnei Diaconescu Senzațional să nu fii! Țigare de la țigare, mâini troznite cu durere! De ce DD Senzațional nu s-a dus la „colaboraloarele” Crudutei de lângă Parlament! Ii suflau ale în Vena Cavă Inferioară lu’ DD Senzațional, de avea ochii lu’ Gelu Duminica, corpul trupes al d-lui Bogdan Chireac, analist de politică externă pe Valea Lunga! Cât mai scurtă, numai groasă să nu fie suptțire! Păcat de fata și soție! Rușine veșnică! Păcat de rușinea fetei cu tată nărod.

 58. De data asta Nea Cornel s-a depasit pe sine incordandu-se din toti muschii pt a redeveni cel pe care-l numeam pe vremuri Maestrul Nistorescu!!! Tin sa-i multumesc pentru mesajul transmis cu „statul ‘securistic'” pe care chiar daca nu-l numeste SECURIST, adica
  EXISTENT PESTE EPOCI, face o concesie importanta realitatii…Conexiunea Diaconescu cu nadragii pe vine si POPORUL ROMAN in aceeasi postura determinata de re-„legalizarea” protocoalelor „securistice”/Securitatii e geniala si demonstreaza ca se poate rupe totusi de tiparele, reflexele, influenta nefasta a PROFI-lor!!! Daca s-ar incumeta sa arunce o privire in trecutul celor 34 de ani de la LOVITURA DE STAT KGB/GRU/Comintern Maestrul ar constata, cu stupoare, ca toate DIVERSIUNILE „securistice”(adica doar in „stil securist”!?) au urmat acelasi TIPAR, CRIME pe fatza dublate de INSCENARI pentru abaterea atantiei!!! Chestia e ca FARA CONCURSUL MEDIEI INREGIMENTATE „securistic”, adica impanata cu ACOPERITI/(Ofiteri cu subordonare inoficiala!) i-ar fi imposibil „statului securistic” sa abata atentia mioriticilor!!! Si cum procedeaza ACOPERITII, se destrabaleaza in ipoteze, presupuneri, logici strambe in talk show-uri, unii cu o vechime de exact 34 de ani pe astfel de diversiuni…

 59. Tu fraierul de la 14 28! M-am amuzat și atâta tot! Înțelegi bă cap de miel in aspic, înțelege o dată pt totdeauna! Nu sunt la Putere, nu sunt Bugetar, nu iau bani nemunciți! Fraiere coclit! Fraiere, toată furaciunea va cade asupra ta, până la al 9-lea Neam! Eu nu fac prozelitism pe net! Fraiere coclit, ai pH-ul supt 7, ești pe acid! Cancere, boli grele! M-am luat de tine, de familia ta? M-am luat? Zi? Stai Dracu sclav pezdist în banca ta! Ai grijă de sănătatea ta Fraiere! Marș la Latrina3, Jurnalul N. Toti cei enumerați au furat România, știi asta? Vlădescu a ciordit 22 000 000 de Euro, nu zic eu ci Justiția! Varane! Adu alți troli, ăsta e prea prost!

 60. Toți, toti cei care postăm la acest minunat Cotidian, avem un mesaj de spus, mai mult sau mai puțin subliminal! Mesajul meu? Clasa Politică aproape in integralitatea, este la fel! Prin Politică s-au făcut averi incomensurabile, imposibile printr-o muncă cinstită! Rolul d-lui Nistorescu și al Cotidianului? Deșteptarea românului, denazifixarea lui! Eliminarea de pe receptorii vizuali și aditivi ai LATRINEI3 CNN, Romania TV, PSD-PNL, etc! Educarea cetățeanului! Pe o găleată goală și pe un kil de ulei, unii au făcut milioane de Euro din Distrugerea României! După 34 de ani cred că este gata! Troli psd de pe acest Forum minunat! Deveniți ridicoli, scârboși, necitibili! Cred că luați bani de pomană. Rolul vostru ca vectori de Treponema Pallidum s-a incheiat. Și alte Site-uri vă scuipă, vă reneagă! Prostirea acum? Cam greu, cam greu! Să vă vindeți sufletul la Varan Voiculescu? Bă? Sunteți cu țiglă pe casă???

 61. Pentru cine nu este clar :Tică este etalonul prostiei de pe forum. Restul comentatorilor, sunt clasificat (de cine, în ce calitate? ) fiind admonestați de un deont olog anal fabet funcțional, în misiune de a ne întoarce pe noi la realitatea lui de „Bastos”, denigrați a tot. Apreciez răspunsul dat de Eugen Șerbănescu mortacijnii ce uneori semnează Charlie, alteori Tică, jardan, Durais Darius, naș de cununie sau „Tică”. Evident, fiecare cu opinia lui, dar dacă ne exprimăm conform liberului arbitru, ar trebui să funcționeze și prin moderare pro activă, blocarea unor comentarii care se repeta la virgulă. Mesajele redundante, cresc numărul de comentarii reziduale, dar nu pot crește bogăția de idei în perspectiva vindecării de trecut. Este important a ne cunoaște trecutul pentru a putea avea viitor, dar nu cred că ne putem completa cultura sau cei șapte ani de acasă, citind dejecțiile, umorile unor comentatori precum chsrlid&Tică.

 62. Când ești la Putere, îți pierzi efectiv mințile! Un combinat, o uzină este o „potențială” sursa de înavuțire! Dai afară mii de amărâți care dau la pila,la saiba, vinzi Activele, Pasivele și ai 10, 20, 30 de Milioane de Euro! Totul Merge Uns, Ceas Elvețian, Ceas Atomic! CCR sunt puși de noi, Pelticul Bâlbâit din Buzău are grijă de Parchete, Savaluic „terfeleste” DNA și amărâții? Amărâții spală fese zbarcite de Senescenta, ale Occidentalilor pe salar de mizerie! Am tăcut ca un vierme 34 de ani! Rezultatul? Îl vedeți pretutindeni! La Poiana Brașov mașini de la 100k de Euro în sus, 8.8 Milioane de Români în exil! Tăcerea e de aur sau de Bour?

 63. Tzoparlanul din poza e emblematic pentru slugile Securitatii de pe forumul virtual si din viata reala, de aceea unii il apara in pofida monstruozitatii faptelor sale de „arme”…Pentru ca monstruoase au fost si prestatiile de ACOPERIT ca MILIARDAR posesor
  din frageda „pruncie ideologica” de elicopter, avion, numeroase limuzine de lux, viloaie, casoaie, terenuri, fitzuica si post Tv!
  Un fel de Ghitza recent care il prefera pe tra vestitul KoyveSSy la filmari…Postul tzoparlanului avea audienta la ceausistii cei mai inversunati in special datorita unui primat cu rol de moderator, un pitic monstruos care ore intregi era cu Ceausescu in bot, un fel de ShoshoTroaca cu Rasputin in rat…Maestrul a surprins perfect diversiunea dosarului pe o infractiune veche care nu avea voie sa fie tinuta in rezerva strategica, fiind clar ca tzoparlanul nu numai ca nu era la prima abatere, dar nici dupa ce a fost surprins preventiv asupra faptului nu s-a potolit, comitand in continuare crime sexuale!!! Dar, „ce sa vezi”, vorba la moda a moderatorilor/moderatoarelor cu epoleti ai lui Ghitza, Securitatea a reactionat si deja FATUCILE lu Ciuciu Tacu manipuleaza opinia publica sustinand ca „dosarul exista de doi ani”!? Si ca Tzoparlanul stia de dosar si scopul „santajului”!?

 64. Doamna Core! Batranul avea dreptate! Semnați ba Core, bă Drag de România! Vă lăudați singura, vă întrebați pe sine înșivă? E circ sau maladie psihică! Ionel Arsene cu IO de 30, cu 3 ani la Agronomie la FF, Multimilionar în Euro, fugit în Italy și dvs tăceți? Doamna Core! De ce sunteți de „partea întunecată”, de ce? Aveți „epoleți” pe umăr sau sunteți ” naimita” de PSD-PNL? Ce ziceți de dl Arsene Ionel cu 6 la BAC? Știți cum îl caracteriza fostul lui profesor de istorie? Știți? Prostul clasei, viitor recidivist! A avut dreptate dna Core? Cine e vinovat de furaciune? Nelu Arsene sau PSD ca „vector” de furaciune? Pt dvs dna Core, furaciunile Pesedeului sunt Tabu, Tabu sunt! Și un idiot vede astea! V-ați „spurcat” sufletul dna Core, pe argintii lui Iuda! Aveți sufletul spurcat! Și se apropie Paștele Ortodox…

 65. Furaciunea clamata zilnic, nu este redundanta! Mâncăm zilnic? Celulele albe fagociteaza 3000 de Microbi pe secundă? Astea sunt „redundante” sau normale? Ai sistola, diastolica secundă de secundă! Sunt redundante? Doamna Core este un „produs de lux”, un trofeu în panoplia distrugatorilor de țară! O femeie citită, s-a pus în slujba Leprele, pe mălai mult, foarte mult mălai! De când cu „defectarea” lu’ Adrian Năstase, hoții sunt mult mai „atenti” cu libertatea proprie! Mănâncă și gură d-nei Core Icre de Manciuria! Hoții dau, că nu dau de la ei! De unde știu? Rudă în SRI la Filaj! Dna Core! Și dă-i și luptă, și dă-i și luptă! Vă iert! Om sunteți cu organe interne, cu boli, cu frustrări, cu poftă de lux, viața dulce! Homo Sapiens al anilor două zeci două zeci și doi! Nimic anormal!

 66. Ionuț Stroe nu vrea ca să mănânce mâncare la sufertaș precum părinții lui, ingineri șomeri la Craiova! I-a băgat Nelu Stroe la APIA Craiova! Minunați ingineri și mama și tatăl! Acum ca AUR ” calareste” PNL în sondaje Ionuț Stroe de ” frică „sufertașului” cu Ciorbă Rece, zice că AUR este cu Rusia! Frică de a părăsi Bucale, viața dulce? Ce dracu să faci în Craiova? Sărăcie, pușcărie, veselie! Praf, chipuri chinuite! Eu ca ing. când am treabă în Craiova, număr secundele ca să plec mai repede! Ionuț Stroe știe că dacă pleacă din Bucale, devine limax în Craiova! Idem Alina Gorghiu la Tecuci! Doamna Core? Vă este frică de mâncare la Sufertaș? Doamna Core? Cât este radical de ordinul doi din 11? Dacă nu știți, sunteți „etalon” de prostie, de imbecilitate pe Net! Întrebare de clasa a VI-a? Știți sau sunați un prieten? Arsene? Piedone? Știți sau vă ștergeți mucii de colțul mânecii? Aud? Clasa a 6-a doamna, clasa a 6-a? Știți sau sunteți etalon de prostie?

 67. Securistoidul URA FATZA de Romania e rene dupa ce si-a revenit din lovitura data de Dumnezeu in care nu crede ca orice ceausist
  care se respecta in toata marsavia lui GENERICA!!!Ca rene se compromisese in HAITA hemoroida a carei conducere „Raducu” a cedat-o lui core devenit Core…Toate CLONELE din HAITA Dej Jecteaza in cor ACELEASI materii escato-ilogice cu aceeasi punctuatie-litere, exclamatii tampe, cuvinte cretine – ukrani, Azov, Bandera, nazisti, mascarici, Bastroi, cereale mutante, oligarhi ‘ukrani’ etc!!!
  Pe Domnul Eugen Serbanescu l-am laudat de fiecare data si daca i-am adus si vreo critica a fost plina de respect pentru curajul de a infrunta TURBAREA AGENTILOR SOVIETICI de pe forum si din realitate prezentand ADEVARURI de necontestat de OAMENII NORMALI!!!

 68. Lasă Tică, nu te îngrijora de sănătatea Doamnei Core, are o familie frumoasă este tânără și iubită de comentatorii cu drag de Romania de pe forum. Vrei să provoci un răspuns dar o Doamnă nu va răspunde unui Raj Kapor, pitic ambiental. Vorbești de tine la persoană a treia, semn de alienare socială. Te simți urmărit? De cine, de ce? Psihiatrii ce spun, te poți trata de complexele de inferioritate pe are le ai față de Doamnă Core și fata de „Drag de Romania”?
  Că ești defect funcțional, gramatical și afectiv, nu este demult un secret. Acum doi ani, dl buduca scria despre obiceiul unor postaci de meserie care se baga în seamă singuri, pentru a produce multe comentarii. Ești izolat social, sociopat și agresiv ca un pechinez care latră la un câine de rasa. Nu ești de rasă, dar latrii ca o soprană și uneori cu „miau”!
  Ești șoricelul nebăgat în seamă de Motani. Când ți-ai făcut ultima dată ITP-ul la ficat, creier și prostata (tatăl= din nădragi?
  Ești produsul unui act de iubire, sau un accident rezidual, picurat dintr-un prezervativ găurit?învață poezia cu „Zdreanta, cel cu ochii de faianță și nu pune botul…

 69. Cornel Nistorescu serios? E nasol cu DD? Hahahahaha…Eu credeam ca o sa scrieti ca DD voia impreuna cu Simion AUR sa faca o televiziune noua gen OTV de partid…si cind colo picanterii…vârsta dle Nistorescu nu iarta pe nimeni…foarte distractiv…

 70. Mda,.. Fumigenă și can-can, pe gustul românului ,. Intre timp e greva agricultorului, unde toată țara ar trebui să fie pe stradă alături de ei,.. căci e interes național,..plus berbecii iși fac de cap in parlament cu legi care instaurează dictatura,.. Bravos națiune, căscat la virgine și unul asexuat..

 71. @Prostituție Infantilă spune:
  8 aprilie 2023 la 8:20

  „Du-te bă pe 16 Septembrie, ”

  -intzelegem ca bati spre Marriott
  sau spre 11 septembrie,
  CHESTII AMERICANESTI!

 72. Chomsky : ,, Poporul trebuie să aibă mereu mintea ocupată cu altceva decât cu problemele lui adevărate .Pentru aceasta: Să-i distragi permanent atenţia de la problemele sociale reale, îndreptând-o către subiecte minore, dar cu mare impact emoţional ,,
  Fara indoiala ca ,,minorele ,, nu sau oprit din ,,activitate ,,dupa aventura cu DD .Oare cei care au urmat la rand , nu pot fi acuzati de sex cu minori ? Simplu … sa se verifice telefoanele celor doua minore . Nu vor fi locuri in puscarii pentru unii lucratori din institutiile de ordine si siguranta nationala , unii magistrati sau politicieni etc . care s-au dedulcit la prospatura . Poate un procuror impotent , din gelozie fata de DD , sa se apuce de treaba .

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.