Vorbe nu fapte. Ministrul Transporturilor și impozitarea multinaţionalelor

Sorin Grindeanu spune că ar fi de acord  cu impozitarea multinaţionalelor pe cifra de afaceri , dar și cu taxa pe lux. Că este „om de stânga”. Și apoi, ca ministru al Transporturilor, nu și-ar permite să treacă printr-o perioadă în care fondurile europene să fie suspendate.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 3

4 Comentarii

  1. Incompetentul asta intarziat in toate simte ca romanii s-au saturat de prezenta lui in guvern ca de mere padurete. Este unul dintre ministrii cei mai mincinosi si cei mai aerieni, in plus este si omul serviciilor ale caror ordine le executa. Iese acum la microfon sustinand in nume personal niste masuri agreate si dorite de toti romanii sperand a-si repara imaginea tot mai compromisa.

  2. Mincinosul poate scoate pe gura orice, asta nu inseamna ca se va intampla in realitate, doar pe firmele romanesti le pot asfixia cu obligatiile.

  3. Incepe cu 1% pe cifra de afaceri a multinationalelor si lasa romanii in pace , daca nu trage pe stanga si du-te acasa ca de 33 de ani a-ti distrus tara !

  4. Impozitarea multinationalelor, cum sa faci asa ceva? Bai nemernicilor, bai bestilor, in cei 33 de ani ati vandut tara la bucata strainilor si vi acum sa spui ca esti de acord cu impozitarea! Meritati toti borfasii arestati si condamnati. Doar romanii sint impozitati, nemernicule! Ar trebui sa sti ca doar faci parte din trupa de tradatori so Romaniei imbogatiti in urma „revolutiei”!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.