Parchetul general şi cazul Dragnea: Uite ancheta, nu e ancheta

Răsturnare de situaţie în cazul presupusei anchete deschise de Parchetul General în cazul Dragnea-SPP. După ce în jurul prânzului,  agenţia de presă Agerpres anunţa declanşarea unor cercetări în legătură cu afirmaţiile făcute de Liviu Dragnea despre implicarea SPP în Guvern, puţin după ora 17.00, totul s-a schimbat. Într-o postare pe Facebook, Ministerul Public dezminte existenţa oricăror acţiuni pe acest subiect. Asta în condiţiile în care, agenţia Agerpres cita chiar Biroul de Presă al Parchetului General.

Liviu Dragnea a afirmat, luni, la Antena 3, că vicepremierul Paul Stănescu este cel care a denunţat o propunere venită din partea lui Pahonţu. „Mai mulţi colegi mi-au zis că şeful SPP-ului a fost implicat mai mult decât e cazul. Şeful SPP n-are de ce să interacţioneze cu premierul sau cu membri ai Cabinetului. (…) Este un coleg de-al nostru – de mine s-a ascuns – Paul Stănescu. Probabil că de aia are şi probleme acum sau poate că este o simplă coincidenţă. El a spus în mai multe întâlniri publice în ţară, la întâlniri ale CExN, că un bun prieten de-al lui a fost trimis de domnul Pahonţu, care a spus că nu vorbeşte în numele dumnealui – eu cred că vorbea doar în numele dumnealui – şi a spus că undeva prin martie eu o să fiu executat şi că dumnealui să stea deoparte că o să fie protejat şi chiar o să ajungă preşedintele partidului”, a afirmat preşedintele PSD.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

2 Comentarii

  1. Ce e asta bai Stanescule:un prieten mi-a spus ca i-a spus din sursa sigura un alt prieten, dar mi-e nu mi-a spus…tu esti vicepremier,cu asa limbaj vrei sa lamuresti lucrurile?In spatele sintagmei „statul paralel” voi ati infiintat in PSD „partidul paralel” .Asta este echipa de analisti in profunzime a strategului indragostit?Cand ai de-a face cu un derbedeu tanar mai treaca mearga ,sunt sanse de vindecare daca are si cap dar cand ai de a face cu un derbedeu batran care conduce un partid sansele de vindecare sunt nule.E ca un dans de starleta care tine in brate bara.
    Va cufundati in fiecare zi cate putin si nu pentru ca faceti reforma ci pentru ca simulati reforma cautand dusmani imaginari pentru a va justifica prostia ridicata la rang de principiu calauzitor.Chiar nu incercati sa va curatati de mandria prostului?

  2. Este normal!
    Cum sa se acheteze si sa constate ca statul politienesc urmareste tot?
    Tortionarii vor sa continuie la subminarea Romaniei pentru privilegiile lor!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.