Aglomeraţie pe mai multe drumuri naţionale

trafic aglomerat

Aglomeraţie pe mai multe drumuri naţionale. Turiştii care se întorc din minivacanţa de Paşte au aglomerat şoselele. Poliţiştii  avertizează că acţionează cu aproape 300 de aparate radar.

 

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, din cauza numărului mare de autovehicule care se deplasează către capitală, se circulă în condiţii de aglomeraţie pe mai multe tronsoane de drumuri naţionale şi autostrăzi, astfel:

– DN1, în staţiunile montane de pe Valea Prahovei, între Predeal şi Buşteni, pe sensul de mers către Bucureşti, precum şi în localitatea Otopeni, la intrarea în capitală;

– DN1A, în localitatea Mogoşoaia, în direcţia Buftea – Bucureşti;

– DN2, între Focşani şi Goleşti, judeţul Vrancea, pe sensul de mers către Râmnicu Sărat;

– DN6, între Alexandria şi Prunaru, judeţul Teleorman, în direcţia către Bucureşti;

– DN7, pe centura mun. Râmnicu Vâlcea, judeţul Vâlcea, pe sensul de deplasare către Piteşti;

– DN65, între localităţile Lunca Corbului şi Albota, judeţul Argeş, în direcţia către Bucureşti;

– DNCB, în zona Pantelimon, pe sensul de mers Voluntari – Glina;

– A1 Bucureşti – Piteşti, de la kilometrul 21, până la intrarea în capitală.

Recomandăm conducătorilor auto să manifeste responsabilitate şi disciplină în trafic, să evite să aibă alte preocupări de natură a le distrage atenţia, să semnalizeze orice schimbare a direcţiei de mers, să nu se angajeze în depăşirea unei coloane de autovehicule, să folosească luminile de avarie când încheie o coloană care opreşte sau încetineşte brusc şi să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri, prezenţi pe drumurile publice pentru fluidizarea circulaţiei.

Reprezentanţii Poliţiei Rutiere susţin că în ultimele patru zile s-au înregistrat 98 de accidente grave, în urma cărora 18 persoane au decedat, alte 12 fiind rănite. Aceştia precizează că evenimentele de acest gen sunt în scădere faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

1 Comentariu

  1. De luni de zile aflam de la televiziunile de pubela cat s-a scumpit viata, cat s-au marit dobanzile la credite, cat au crescut preturile la toate produsele, inclusiv la energia electrica, la gaze si la salubritate. Nu exista interviu luat unui mitocan, sau unei ” maidoamne „, in care persoana respective sa nu se lamenteze cat de greu o duce si ca statul nu face nimic. Dupa care, intrand in supermarket, constati ca aceeasi categorie de vaicareti isi umple carucioarele cu toate mizeriile contrafacute, dar scumpe. Nu se duc la piata ca nu e ” cool „. De circulat, circula cu masina proprie, chiar daca au slujba la doua-trei statii de tramvai, sau de metrou. In weekend isi tocesc cauciucurile pe DN1 spre munte, sau, vara si pe A2. In zilele de sarbatoare ( Craciun, sau Sfintele Pasti ), in loc sa stea acasa, sau sa se adune cu familia, asa cum era odata, se inghesuie pe sosea, protestand ca nu-s destule benzi sa incapa toti nepricopsitii dornici de viteza.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.