Asaltul drogurilor pe litoral

Douăzeci și unu de persoane, între care 15 cetățeni străini, au fost prinse în aceste zile cu droguri în stațiunile de pe litoralul românesc.

Potrivit polițiștilor din Constanța, începând cu data de 27 aprilie, polițiștii de la structurile antidrog au desfășurat mai multe acțiuni împotriva traficanților de droguri, cu precădere în stațiunea Mamaia, până în acest moment fiind întocmite opt dosare penale.

Un număr de 21 de persoane, din care 15 cetățeni străini, sunt cercetate privind infracțiuni de trafic de droguri de risc și de mare risc.

Luni dimineaţă, Serviciul Județean de Ambulanță din Constanța a fost solicitat să intervină în cazul a trei tineri suspectaţi să au consumat droguri. Este vorba despre un bucureștean în vârstă de 25 de ani care a ajuns la spital, un tânăr din Londra 20 de ani, care a refuzat să fie dus la spital, şi o o tânără din Polonia, găsită în comă.

Centrul Regional de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Constanţa a desfășurat zilele acestea o serie de activități de informare cu privire la riscurile consumului de droguri și cu privire la riscurile asociate consumului de droguri.

Specialiștii centrului, împreună cu 18 voluntari, au fost prezenți în mijlocul tinerilor aflați în nordul stațiunii Mamaia în zona de cluburi și unde se desfășoară festivalul Sunwaves. S-au oferit informații cu privire la riscurile asociate consumului de droguri și au fost distribuite materiale informative și prezervative, specialiștii antidrog îndemnându-i pe tineri să se distreze responsabil fără consum de droguri.

Conform IPJ Constanţa, duminică, 29 aprilie, pe litoralul românesc se aflau 77.521 de persoane.

Cei mai mulţi dintre persoane – 39.740 sunt în Mamaia, pe locul doi aflându-se Vama Veche cu 17.600 de turişti, iar pe locul trei Năvodari, cu peste 9.000 de turişti.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

2 Comentarii

  1. Tineri iresponsabili , fara viitor si care traiesc doar momentul , nu cunosc viata , o ating de la mare distanta si supravietuiesc amortiti si confuz , pacat ca sa ajuns aici ! In tara unde nu exista ordine si disciplina , unde totul este lasat la voia intimplarii sigur ca este dezastru !

  2. Mentorii consumatorilor de Vama Veche și de manifestări în grup … , Monica Macovei , Guseth , Cioloș , Dănileț … , au cu ce se măndri … ! Printre multe alte anormalități , o au și p’asta în palmares … , libertăți de exprimare … , sanki … !

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.