Un autobuz a luat foc și a explodat

(VIDEO) Panică la Roma – Un autobuz a luat foc

Panică la Roma

Un autobuz de pasageri a luat foc şi a explodat marţi în centrul Romei, degajând fum negru în centrul oraşului, în al nouălea caz de acest gen în acest an, informează Reuters.

Din primele informații, autoritatea de transport locală Atac a indicat că şoferul şi pasagerii au reuşit să părăsească vehiculul, care s-a oprit în apropiere de celebra Fontana di Trevi, înainte ca flăcările să cuprindă autobuzul. Nimeni nu a fost rănit şi nu există ipoteza vreunui act criminal, potrivit informațiilor publicate pe romatoday.it.

20 de autobuze din Roma au fost distruse sau avariate

În 2017, circa 20 de autobuze din Roma au fost distruse sau avariate ca urmare a unor incendii.

Media italiene pune incidenţa mare de incendii printre mijloacele de transport în comun din Roma pe seama îmbătrânirii parcului auto şi a întreţinerii necorespunzătoare a vehiculelor. Societatea Atac, împovărată de datorii, susţine că a crescut volumul reparaţiilor şi că va rezolva problema.

Un fost şef al societăţii a spus că anul trecut compania avea datorii de ordinul a 1,3 miliarde de euro (1,54 miliarde de dolari) şi ar trebui să-şi declare falimentul.

Potrivit unui raport intern al companiei, 36% din totalul autobuzelor staţionează – fie că sunt avariate, fie pentru mentenanţă – cifra crescând la 50% pentru flota de tramvaie a oraşului.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.