Invitații au primit săculeţi din pânză având în interior diferite obiecte

Surprize la nunta prințului Harry cu Meghan Markle! Cadourile primite de invitați, scoase la licitație

Cadouri nuntă regala

Nunta Regală Britanică a atras toate privirile! Surprizele au fost pe măsură, iar  invitaţii care au asistat la nunta prinţului Harry cu Meghan Markle au primit săculeţi din pânză având în interior diferite obiecte, iar unii dintre aceştia au obţinut pe acestea suma de 1.000 de lire (1.141 de euro) la o licitaţie pe internet, relatează marţi cotidianele spaniole La Vanguardia şi ABC.

Potrivit informațiilor, în interiorul lor se afla libretul cu serviciul religios, un pachet de biscuiţi, un bănuţ de ciocolată, o sticlă cu apă, un magnet şi un bon cu discount de 20% la magazinul de suveniruri al castelului Windsor.  Potrivit postului britanic BBC, licitaţiile se desfăşoară pe portalul eBay unde sunt oferiţi aceşti săculeţi care au iniţialele „HM” brodate pe pânză. „Nu pierde această oportunitate unică în viaţă de a pune mâna pe o bucăţică din istorie adevărată”, se arată într-una din aceste licitaţii care se desfăşoară online.

Săculeţii din pânză au fost primiţi cadou de cei 2.640 de invitaţi care au urmărit nunta din grădina castelului

Săculeţii din pânză au fost primiţi cadou de cei 2.640 de invitaţi care au urmărit nunta din grădina castelului, nu şi de cei 600 de invitaţi care au ocupat locuri în capela St. George.  Printre cei 2.640 de invitaţi s-au aflat 200 de membri ai organizaţiilor caritabile copatronate de cuplul regal, 100 de copii din şcolile locale, 610 rezidenţi ai localităţii Windsor şi 530 de angajaţi ai Coroanei britanice.

Printre cei 600 de invitaţi care au ocupat un loc în biserică s-au aflat numeroase celebrităţi din lumea spectacolului, precum George Clooney şi soţia sa Ama Clooney, sau vedete din lumea sportului, precum fostul jucător de fotbal David Beckham şi soţia sa Victoria sau tenismena Serena Williams.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

1 Comentariu

  1. Foame mare si in regatul in care „soarele nu apune niciodata” ! Sa vinzi rahaturile alea (la licitatie !) si alti idioti sa le cumpere … se vede ca grasimea de la fish & chips s-a depus in straturi groase pe creierele inglisilor ! Pe de alta parte, si „darurile” (in saci de pinza !) … pai la noi, daca le dau copiilor care vin sa ureze de Craciun asa mizerii, sigur mi le arunca in cap !

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.