Emoții și adrenalină. Mai este o singură zi până când se va afla câștigătorul Exatlon

Final de Exatlon. Cine sunt cei doi finaliști ai concursului-fenomen

Câștigator Exatlon

Exatlon 22 mai. Ionuț  Sugacevschi și Vladimir Drăghia sunt cei doi câștigători care se vor lupta în finala de miercuri seara de la Exatlon.  Au fost emoții mari și adrenalină la maximum în această seară în lupta pentru un loc în finală la concursul-fenomen Exatlon.

Așadar, mai e o singură zi până când se va afla câștigătorul Exatlon într-o emisiune care miercuri seara va dura trei ore, o emisiune presărată cu momente spectaculoase pe care concurenții le-au trăit de-a lungul celor patru luni de când sunt în Republica Dominicană.

Cei patru concurenți rămaşi în joc – Ionuț, Alex, Vladimir și Ștefan-  s-au luptat pentru un loc în finală pe două trasee, fiecare având câte 8 puncte pe care trebuiau să le apere. Fiecare înfrângere scădea un punct.

Care era situația la finalul primului joc

La finalul primului joc, Ştefan avea cele mai multe puncte rămase  (7), urmat de Vladimir (6), Ionuţ (4) şi Alex (3 puncte). Lucrurile s-au schimbat în cel de-al doilea joc. La final de rundă, Ionuţ şi Ştefan mai aveau două puncte, iar Vladimir şi Alex câte un punct.

Ionuţ l-a eliminat prima oară pe Alex, apoi Ştefan şi Vladimir s-au duelat, iar Faimosul l-a trimis la un ounct pe Ştefan, la finalul unui joc maraton.

 Prezentatorul a dezvăluit  la începutul acestei seri cum se va desfășura semifinala din această seară: „Fiecare din cei patru pleacă având opt puncte. La fiecare înfrângere, se scade un punct. Cine ajunge la 0, pleacă acasă. Doi vor pleca acasă”.

„Urmează jocurile directe, individuale. În semifinală, se pleacă de la 8 puncte. Fiecare înfrângere înseamnă un punct pierdut. Cine ajunge primul la zero pierde. Cei patru vor da tot ce au mai bun. Am rămas cu băieții. Fetele au plecat pentru că băieții au fost mai buni, din punctul meu de vedere.

Au rămas patru atleți excepționali. În semifinală au parte de un traseu nou, nu l-au mai întâlnit, intensitatea și presiunea sunt mai mari. Toate grupele de mușchi vor fi folosite pe traseu.  Nu există favoriți, m-am ferit să spun înainte. Este o provocare să faci zi de zi emisiuni”, a declarat Cosmin Cernat, într-un interviu live din Republica Dominicană.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.