Zona este restricţionată, fiind interzis accestul pentru pietoni şi pentru automobile

Jaf armat în bancă, poliția în alertă! Hoții au venit pe scutere

jaf armat bancă

Jaf armat la o bancă din Baia Mare. Polițiștii sunt în alertă maximă după ce în urmă cu puțin timp a avut loc un jaf, la o bancă din oraș. Două persoane cu cagule şi pistoale au intrat în bancă şi în patru minute au furat un miliard de lei vechi.  Incidentul a avut loc pe strada Victoriei din centrul orașului iar la fața locului se află polițiști.

Polițiștii au restricționat zona

Zona este restricţionată, fiind interzis accestul atât pentru pietoni cât şi pentru automobile Conform unor informaţii primite de la faţa locului, cei doi hoţi ar fi venit pe scutere, dinspre mall, pe strada Victoriei, fiind surprinşi de camerele de supraveghere existente în afara agenţiei bancare. Unul dintre hoţi avea un pistol (pe surse, ar fi vorba de un pistol calibru 9 mm), iar celălalt avea o macetă, cu care a lovit în pervazul ghişeului. Cu toate că încă nu a fost stabilit prejudiciul, se ştie că hoşii au furat doar lei. La ora jafului, în stoc nu erau euro

Potrivit România TV, angajaţii agenţiei bancare sunt foarte speriaţi. Cu toate acestea, ei au reuşit să dea anchetatorilor semnalmentele hoţilor. Există şi martori care au văzut hoţii venind şi au putut să dea şi ei informaţii. Se ştie că hoţii au plecat pe scutere, la fel cum au venit, dar nu se ştie dacă au mers pe strada Victoriei, spre Facultatea de Litere, ori s-au ascuns ân vegetaţia de pe strada Caragiale.

        

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.