Fostul șef al SRI, greu de adus în țară

Audierea lui Maior, BLOCATĂ de cheltuieli

audiere maior cheltuieli

Comisia parlamentară de control al activităţii SRI ia în calcul audierea fostului şef al Serviciului George Maior, ambasador al României în SUA, prin videoconferinţă, a declarat, miercuri, preşedintele comisiei, Claudiu Manda.

El a adăugat că o astfel de întâlnire ar fi oportună într-o marjă de două săptămâni.  „Am primit răspuns de la MAE în care spun că sunt de acord sau că ne vor sprijini în ceea ce priveşte posiblitatea ca domnul Maior să vină la comisia noastră. Am hotărât să trimitem că în următoarele două săptămâni ar fi oportună o astfel de întâlnire cu domnul Maior sau rămâne să identificăm dacă sunt poate şi alte posibilităţi de a avea o astfel de întâlnire sau de audiere a domnului Maior, poate prin alte mijloace, domnul Maior fără să fie nevoie să se deplaseze în România”, a afirmat Manda, într-o conferinţă de presă susţinută la Parlament.

Fostul șef al SRI din cilclul greu de adus în țară…

El a menţionat că nu aşteaptă un răspuns de la George Maior în următoarele două săptămâni, ci şi-ar dori ca în această perioadă să poată avea loc „această întrevedere”.  Întrebat dacă a fost identificată vreo sursă pentru decontarea cheltuielilor necesare deplasării la Bucureşti a ambasadorului României în SUA, Claudiu Manda a arătat că nu, până în acest moment. „Nu ştiu dacă la nivelul MAE există”, a adăugat el.

Senatorul PSD a spus, pe de altă parte, că este posibil ca fostul prim-adjunct al directorului SRI Florian Coldea să mai fie audiat o dată sau de două ori.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

5 Comentarii

  1. Pentru aducerea cu mandat a lui „Necuratenia din sufrageria lui oprea” sa se ia banii de la Cumintenia Pamantului stransi de ciolos.

  2. VRAJELI PT. PROSTI! NU-L ADUC IN TARA A.I. MIZERIA ASTA UMANA(GM) SA NU AIBA NICI UN DUBIU CA VA RAMANE CU CATUSE IN ROMANIA. BANI SUNT KA-CA.LAU DE LA GUVERNUL ROMANIEI; AU CEA MAI MARE HALCA DIN BUGETUL TARII. TRIMITETI-I UN BILET ELECRONIC DE AVION LA CLASA ECONOMIC. PRINDETI-I PE COLDEA, MAIOR SI PE ANACONDA, BAGATI-I LA BULAU 30 DE ZILE SA VEDEM DACA SARPILI FACE CEVA CU CEI DOI. LULUTA SA FIE SI EA ACOLO CU EI DIN PARTEA DNA!

  3. ce ghinion, să se termine paralele tomnai la maioru’…

  4. Eu nu am deloc incredre in acest Manda. Cum poti avea incredere in judecata unui om care se insoteste cu o femeie atat de proasta ca Olguta?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.