Așa zisul „Acord de „parteneriat”cu UE, negociat de Iohannis, este ilegal

ARTICOLUL 91 (1) Preşedintele încheie tratate internaţionale în numele României, negociate de Guvern, şi le supune spre ratificare Parlamentului, într-un termen rezonabil.

ARTICOLUL 107 (1) Primul-ministru conduce Guvernul .., prezintă Camerei Deputaţilor sau Senatului rapoarte şi declaraţii cu privire la politica Guvernului, care se dezbat cu prioritate.

ARTICOLUL 75 (1) Se supun spre dezbatere şi adoptare Camerei Deputaţilor, ca primă Cameră sesizată, proiectele de legi şi propunerile legislative pentru ratificarea tratatelor sau a altor acorduri internaţionale şi a măsurilor legislative ce rezultă din aplicarea acestor tratate sau acorduri.

GUv.L Orban nu are PROGRAM DE GUVERNARE, instalat prin trădarea majorității parlamentare. DE ASEMENEA NU GUV. A NEGOCIAT LA UE, CI IOHANNIS INCALCAND LEGEA, nefiind competent si neavând MANDAT. Așa zisul „Acord de „parteneriat”cu UE, negociat de Iohannis, este ilegal, lovit de nulitate absoluta si NU POATE FI ratificat, exprima doar vointa ILEGALA A LUI IOHANNIS, erijat in DICTATOR, trecând peste Guvern si Parlament.

L Orban trebuie să vină în fața Parlamentului și țării și să informeze, să raporteze ce „negocieri” a facut, nefiind la Bruxelles, în ce bază a „hotărât” finanțarea cu granturile, termenele, condițiile, repartizarea, întrebuințarea și restitutirea împrumuturilor, PUSE PE MASA COMISIEI JURIDICE., EC, FINANȚE, BANCI ,EC ETC. să se vada de ȚARĂ-OBLIG. si DR. României.
CER DEMISIA GUVERNULUI ANTICONSTITUȚIONAL, ABUZIV, încălcând interesele României, încălcând competențele sale și ale Parlamentului, neinformând cetățenii țării, lucrând secret, ocult.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 9
Author

13 Comentarii

  1. Poza e inca o dovada ca pe Werner il doare-n cot.

  2. Ce atâta parlament, CCR, drepturile omului.
    Ne băgăm ștekeru-n ea de constituție.

  3. Ăștia așa-s de proști că vor neapărat să piardă 80 de miliarde !!
    Cât de neghiob trebuie să fi ??

  4. @marele urs=marele securist
    Daca semidoctii ocupa toate institutiile si demnitatile statului roman asa ne trebuie!
    Dupa 1989 de dragul UE si de pofta de furat a securistilor ce au acaparat puterea in Romania,tara a fost subminata,furata !
    Aceste minoritati au dovedit ca nu ii intereseaza statul de drept,interesul national,etc!
    Mai mult acesti bani sunt cu precadere imprumuturi care sunt mai usor de furat!

  5. @imprumuturi,bai desteptule,dam banii inapoi si trimitem pe Dragnea,Viorica si Andrusca sa negocieze. cu cat va plateste psdeul sa va pisati contra vantului mereu?

  6. ASA,ASA Dati i inapoi ca si asa dupa cei 4 ani ve ti ramane cu banii necheltuiti de prosti ce sunteti Eu as zice sa dati banii la America lui TRUMP ca sa va dea cate o sepcuta la toti si lui LUKOVID ,inca una lui paltonoi voda ,apoi la Babuina cea cu paturile rupte ,la Alinuta cea cu registrul si la fel cu paturi stricate ,dati i si la Anisia analfabeta ,si lui Catu impreuna cu o geanta de droguri Dati i si lui Vela cel cu lumanarile de Inviere Daca -i dati la Trump veti primi inapoi si o escadrila de avioane ruginite cu care sa l fugariti pe PUTIN Care vrea sa va ocupe Poate primiti si vreo 30 de tunuri Ar fi de ajuns sa mai macelariti inca vreo 11000 de tarani Cer subventii nerusinatii Vor si irigatii si asociatii agricole si imprumuturi convenabile Este prea mult ..nesimtitiiTrebue macelariti pana la unul La fel si cu persoanele bolnave ,cu handicap ,batranii Consuma degeaba Copiii …doamne ..ce ne trebue copii Iohannus nu are niciunul si apoi el i ar vinde pentru organe ,de ce ar trebui sa aiba alocatii marite?Programul ,,prima casa” o negheobie !Toti prostii aia careau aprins telefoanele in piata ca sa l sustina pe marele KLAUS ar fi obtinut case Asa ..noi l am modificat in favoarea noastra ,a bogatilor parveniti din coruptie si furtASTA ESTE dragilor PA PA !

  7. Hei, intelighentzia, asta nu-i „tratat”, asta-i o negociere a gologanilor, „Tratat” a fost ala de aderare la UE! Panimaesh gaspadini?!

  8. Nu e tratat ci dispozitie de lucru.
    Marxistii folosesc cuvinte doar pentru acoperire, disimulare si nu pentru semnificatia lor.

  9. Cretinel CIteste solutia CCR de acum cativa ani pe conflictul POANTA – BASESCU

    NU ai nici macar diploma de jurnalist scrisa pe hartia igienica! SE VEDE

  10. Mentalitatea de „Tatuc” a tuturor parvenitilor si neavenitilor din politica ce ajung sa conduca destinele tarii.

    Ceva de genul, cine mis io, fac ce poftesc, nu dau socoteala nimanui si ce daca exista o constitutie (ca mai mult incurca). Apoi se asteapta sa fie aplaudati si admirati ca „mult iubitul conducator”, pe care tot ei l-au dat jos. Dar sa nu ne miram prea tare. Ca metoda asta cu „Eu, sunt marele presedinte” vine inca de pe vremea „domniei” lui Basescu.

  11. Este adevarat ca din imprumuturi se poate fura oricat. Fura securistii si acolitii lor. Firimiturile sunt aruncate cateilor care se gudura pe langa talpile lor, iar taxa de protectie este platita sultanului. Rambursarea se face pe carca amarastenilor.

  12. Ce circ! Sa-ti atingi coatele sau genunchii! Se poate adresa un zambet si o aplecare de cap sau impreuna mainile si apleca usor capul ca la japonezi si indieni!

  13. legala sau nelegala , nici nu mai conteaza.Pe mine ma ingrijoreaza poza.Astia sunt politicenii ce conduc Europa.Cel putin cei doi par niste tembeli.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.