Încă doi copii diagnosticați cu hepatita misterioasă

Ministerul Sănătății a informat, joi, că s-au înregistrat alte două cazuri suspecte de hepatită cu cauze necunoscute.

„Așteptăm ultimele rezultate ale analizelor să vedem dacă avem o cauză identificabilă”, a spus sursa citată.

Conform acesteia, cei doi copii nu sunt din București și au 8 luni, respectiv 10 ani.

Mai mulți copii cu vârste între o lună şi 16 ani s-au îmbolnăvit de hepatită acută severă „misterioasă”, respectiv virusurile care provoacă această boală nu au fost identificate.

14 ţări au înregistrat până acum cazuri, cele mai multe fiind în Regatul Unit.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

5 Comentarii

  1. Boli venite din Ucraina, provenite din laboratoarele secrete americano-ucrainene de arme biologice de exterminare in masa. Dupa desconspirarea zecilor de laboratoare de arme biologice din Ucraina, ar fi trebuit intezis accesul ucrainenilor in Romania ca masura de aparare impotriva germenilor letali proveniti din Ucraina. Dar conducatorii criminali ai Romaniei dimpotriva, au facilitat in mod deliberat raspandirea acestor boli grave in Romania. Aduceti-va aminte doar de pesta porcina venita tot din Ucraina. Acum este mult mia grav. Si Covidul s-a oprit brusc odata cu inceperea razboiului din Ucraina, semn ca era raspandit tot din laboratoarele secrete americano-ucrainene. Probabil ca americanii vor muta productia de virusuri letale intr-o alta tara, sper ca nu in Romania.

  2. Sa verifice daca au fost vaccinati anticovid ei sau parintii lor. Cu timpul se va dovedi ca vaccinurile au fost doar otravuri. Iar valahul ungur de mai sus sa ne-o editat!

  3. Casca ochii bre valahe..Criminalii ,,eroi,,au pus ochii pe copii,pentru ca astia nu se pot apara ,fugi din lagarele albe de exterminare si chiar cred ca ,,eroii,,ai inteapa cu vaccinuri pentru ,,binele,,lor.Victimile perfecte dupa ,,eroii,,astia genocidari care debia asteapta o noua plandemie ,sa fie miluiti cu sporuri si prime de la guwern pe cap de decedat ca la covidut.Niste nenorociti,bre.Nenorociti.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.