(VIDEO) Carlitos nu iartă nimic: campion la Madrid!

Jucătorul de tenis spaniol Carlos Alcaraz, 19 ani, a câștigat duminică turneul de la Madrid, trecând lejer în finală de germanul Alexander Zverev, numărul 3 mondial, scor 6-3, 6-1.

După ce i-a eliminat pe Rafael Nadal (în sferturi) și pe Novak Djokovic (în semifinale), Carlitos, cum îi place să i se spună, a făcut un meci foarte solid și în ultimul act.

Meciul a durat doar 62 de minute.

Pentru Alcaraz este al doilea titlu de categorie ATP Masters 1.000 din cariera sa (s-a impus și la Miami anul acesta). Este totodată al patrulea titlu obținut în acest sezon, după cele de la Rio de Janeiro, Miami Masters și Barcelona. El mai are în palmares trofeul de la Umag (2021).

În cele două întâlniri anterioare disputate anul trecut, câștigase  Zverev.

De luni tânărul iberic se va afla pe locul 6 mondial.

„Este grozav să poți învinge astfel de jucători: doi dintre cei mai buni jucători din istorie și pe Zverev, locul 3 în lume”, a declarat Alcaraz.
„Aș spune că aceasta este cea mai bună săptămână din viața mea, așa că mă voi bucura foarte mult de acest turneu.”
Spaniolul a adăugat: „L-am văzut pe Rafa ridicând acest trofeu de atâtea ori, de-a lungul anilor, mi-a dat puterea de a munci din greu pentru acest moment. Este un lucru grozav pentru mine. Acesta este primul turneu pe care l-am urmărit când eram copil, așa că ridicarea acestui trofeu a fost atât de emoționant.”

(VIDEO) Reacția lui Djokovic după ce Carlos Alcaraz l-a trimis acasă!

FOTO/VIDEO) Senzațional! Alcaraz l-a eliminat pe Nadal, de la care primea autograf

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

1 Comentariu

  1. Dupa surorile King-Kong Wiliams si dupa Nadal nu credeam ca poate veni un mare campion mai scirbos in tenis. M-am inselat, piticania asta fara frunte, rinjit, scremut, icnit, scrisnit, fara pic de eleganta si frumusete in joc va domina sportul alb din ce in ce mai cenusiu, sters si zgomotos .

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.