A cerut degeaba ajutor la 112

Polițiștii din Vrancea au început o anchetă, după ce o operatoare de la serviciul de urgență 112 i-ar fi spus unei tinere că nu are echipaje disponibile pentru a-i oferi asistență. Fata sunase pentru a anunța că a fost șicanată în trafic de mai mulți bărbați, care au urmărit-o până acasă.
„La nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea, conducerea a dispus verificări prin structura specializată, structura de control intern, urmând ca în funcție de rezultatul verificărilor să se dispună măsurile legale care se impun”, a declarat, pentru Mediafax, purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, Paula Enache.
Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, polițista i-ar fi spus fetei că nu știe în cât timp poate să direcționeze un echipaj către locul apelului, deoarece polițiștii sunt angrenați în mai multe misiuni.
Aceleași surse spun că în acest caz sunt mai multe apeluri telefonice și că în discuție ar fi intervenit și un bărbat, care s-a recomandat a fi tatăl fetei. Acesta i-ar fi pus mai multe întrebări operatoarei de la 112, în timp ce înregistra discuția.
Toate aspectele sunt analizate de polițiștii de la Control Intern, iar la final aceștia vor decide dacă operatoarea de la numărul de urgență a acționat conform regulamentului și vor stabili dacă se impun sancțiuni împotriva acesteia.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

5 Comentarii

  1. dati afara toti cei care lucreaza cu 112, in frunte cu Arafat!Nu isi fac meseria pentru care sunt platiti din bani publici..

  2. Se mai poate suna la 112 in caz de forța majora ? In Romania o tara in degringolada persoanele defapt mai bine zis monstrii care sunt mâna in mâna cu clanurile mafiote sunt ” pedepsiți ” cu ieșirea la pensie !!! Romania singura tara Africana din Europa.

  3. gigina nimfomana,nu amesteca lucrurile! Raed Arafat a facut pentru Romania ce nu a facut nici un roman,deci putin respect nu strica nici de la o limitata ca tine.

  4. Referitor la medicul arab devenit cunoscut ca sef de autobaza la ambulante, parerile sunt impartite. Unii il considera salvatorul romanilor prin ceea ce a facut si face, altii se abtin considerand ca oricand s-ar gasi altcineva care sa faca mai bine si mai mult decat face arabul.

  5. Astept degradarea militara de catre instanta militara a banditilor de politisti complici la crime si pierderea pensiilor nesimtite de 74.219 ron/luna!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.