Acapulco, din paradis în ruine

E jale în Acapulco, una dintre cele mai cunoscute stațiuni mexicane după ce aceasta a fost răvășită de uraganul Otis. Rafalele de vânt au ajuns la 270 km pe oră, astfel că numeroase  ferestre au fost sparte iar unele acoperișuri au fost smulse. Printre clădirile avariate se numără hoteluri, dar și spații comerciale.

O fotografie a arătat că centrul comercial Galerías Diana din Acapulco a suferit pagube majore.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

6 Comentarii

  1. Uragan de 270km/h la Marea Negra ar curata toate dughenele si terasele construite cu spagi pe plaje

  2. Aici este numai mana lui Putin ,ar spune cei spalati foarte bine pe fostele creiere ale lor.

  3. Hmmmm, este CEASUL PLATZILOR! Dupa ce zeci de ani omenirea si-a batut joc de NATURA, MAMA Natura loveste inapoi (Striking back). Acum platim pretul confortului,al risipei,al poluarii, al nesimtirii. Din pacate ,din cat se pare ne indreptam spre colaps si nu o spun pe un ton pesimistic, ci in mod realist. Noroc cu nea Musca Elon care viseaza colonii pe MARS.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.