Accident la ieșirea din Capitală

Un accident rutier în care au fost implicate cinci mașini a avut loc, sâmbătă, în jurul prânzului, în Pasajul Băneasa, în urma impactului o persoană fiind rănită ușor și transportată la spital pentru îngrijiri medicale, potrivit Poliției Capitalei.

Accidentul rutier a avut loc în Pasajul Băneasa, pe sensul de ieșire.
Cauza producerii accidentului este nerespectarea distanței regulamentare, precizează sursa citată.

Circulația a fost restricționată pe banda a doua de mers.

O persoană a fost rănită ușor și a fost transportată la Spitalul Elias din Capitală.
„Polițiștii Brigăzii Rutiere recomandă conducătorilor de autovehicule: să păstreze o distanță suficientă pentru a putea frână în condiții de siguranță, să nu claxonexe inutil, să își păstreze calmul la volan, să respecte semnalele și indicațiile polițiștilor rutieri, să nu oprească sau să staționeze în locuri unde ar putea împiedica desfășurarea normală a traficului rutier”, precizează sursa menționată.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.