Adele, alături de victimele de la Grenfell Tower

Un incendiu devastator a izbucnit săptămâna aceasta în turnul Grenfell din Londra. Cântăreața britanică Adele a făcut un gest care i-a emoționat teribil pe cei afectați, dar și pe fanii săi. O fotografie ce o înfățișează pe cântăreață, alături de soțul său, Simon Konecki, printre victimele incidentului a circulat recent în mediul online.

La aproximativ 24 de ore de la incidentul dramatic care a șocat Marea Britanie, Adele s-a deplasat personal la Grenfell Tower, unde a stat de vorbă cu supraviețuitorii. Cel puțin 30 de persoane și-au pierdut viața în incendiu și alte zeci au fost rănite, însă bilanțul se modifică de la o clipă la alta, pe măsură ce pompierii verifică ultimele etaje ale clădirii. Totodată, dintre cele 78 de persoane spitalizate, 18 se aflau în stare critică. Sute de familii au fost afectate de acest incident nefericit, iar cântăreața a vrut să le ofere sprijinul ei. Astfel, artista a mers și a stat de vorbă cu oamenii aflați în fața blocului-turn. Extrem de emoționată și cu ochii înlăcrimați, Adele a îmbrățișat pe toată lumea și a încercat să încurajeze victimele. Vestea că Adele se afla printre victimele incendiului a circulat rapid în mediul online, iar mulți fani și-au arătat aprecierea față de gestul cântăreței. „Adele este o persoană minunată dacă a făcut acest lucru. Faptul că nu a postat pe Twitter că se duce acolo denotă că pur și simplu nu o interesa dacă se află despre gestul ei sau nu“, a scris o internaută. „Fii binecuvântată, Adele! Acțiunile tale te diferențiază de toți ceilalți. Ești absolut incredibilă“, a fost un alt mesaj, al unei fane.

De altfel, și alte vedete internaționale, printre care Rita Ora, au reacționat prompt pe rețelele de socializare, unde și-au arătat sprijinul moral față de cei afectați de incendiu. Totodată, cântăreața a donat produse alimentare și mai multe lucruri necesare victimelor.

Despre (A.C.) Articolele 97
Author