Adio sărut de Revelion

Tradiţia sărutului de la trecerea dintre ani este interzisă în Marea Britanie. Reprezentanţii cabinetului primului ministru recomandă păstrarea contactului minim.

După ce în Marea Britanie a fost descoperită o nouă variantă a coronavirusului, autorităţile britanice le interzic cetăţenilor sa se sărute la trecerea dintre ani, aşa cum era tradiţia.

Restricţiile din Regatul Unit nu s-au limitat la cele privind transportul aerian şi feroviar, Londra a intrat în cel mai ridicat nivel de alertă din cauză că virusul în noua sa formă se răspândeşte tot mai rapid şi este tot mai greu de identificat.

Un purtător de cuvânt din Downing Street a spus: „Am fost clari, premierul a spus anterior că este important ca toată lumea să urmeze îndrumările şi să facă tot ce poate pentru a reduce transmiterea virusului. Acest lucru rămâne valabil în ajunul Anului Nou, aşa că le cerem oamenilor să respecte instrucţiunile şi să menţină contactul la minimum”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2
Author

8 Comentarii

 1. Cred ca „cercetatorii britanici” au descoperit acest lucru.

 2. Din întâmplare am văzut pe A3 (tot mai puțin frecvantabil!) două reclame la vaccin. Cât de jos au ajuns medicii noștri, paiațe într-o piesă pe care nu o înțeleg, o meserie respectabilă este azi aruncată în mocirla unor interese politice. Cât de urât este să vezi un medic care joacă mediocru într-un film mizerabil!

 3. glory hole tovarashi, glory hole !! noroc ca englezii sunt oameni zdraveni la cap si nu dau doua de-o lira pe bashinile pe care le scoate guvernul pe buchile asa-zisei guri !

 4. Culmea absurdului. Sa nu-ti saruti soția in noaptea de Revelion, dar sa-i dai un pupic virusului.
  Ps. O încercare cu viziera pe fata, ar fi sublimă. Si foarte important: nu folositi petarde și fumigene la miezul nopții. Se sperie virusul si, Doamne fereste sa nu faca vreun infarct sau sa fuga din tara. Ce s-ar mai face globalistii neomarxisti locali fără el?
  Oare pe unde si-o fi lăsat noua tulpină rădăcinile si coronamentul, de se prezintă în fața mulțimii atat de lipsita de trecut si de viitor? Sau o fi mizat pe zicala: Unde nu-i cap, vai de picioarele virusate. Al dracului de virus, sa renunte la cap si la picioare pentru un trup modelat prin aerobic si Pilates. Despre yoga, n-are rost să mai amintesc. O practică de pe timpul lui Dudha.

 5. UK mai globalistă decât UE, campioană la corectitudines politică și restricții. Ce mai urmează să fie interzis în UK, se va aplica și pentru UE?
  Bruxelles și Merkel au surse de inspirație.

 6. Pupatul in cur se pune? Intreb pentru un fan al boului din Deal.

 7. Pupatul în cur..? Ăăăă Ăla e permis ! Dar de la politrucienii de doi bani catre poporeni !!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.