Administratorul județului Teleorman, la DNA

Update Administratorul județului Teleorman, Mircea Dumitrescu, pus sub urmărire penală în Dosarul Belina, s-a prezentat miercuri la DNA însoțit de avocatul său. Acesta nu a dorit să facă nicio declarație în fața jurnaliștilor.

Săptămâna trecută DNA a anunțat punerea acestuia sub urmărire penală, pentru complicitate la abuz în serviciu, într-un dosar în care este acuzat și fostul președinte al CJ Teleorman, actual secretar de stat la Ministerul Dezvoltării, Adrian Ionuţ Gâdea.

Dosarul este legat de încheierea unor contracte de închiriere a insulei Belina și brațului Pavel al fluviului Dunărea.

Procurorii au în lucru două dosare penale in rem pentru fapte de corupţie, în legătură cu investigația Rise Project, care vizează presupusele afaceri ale lui Liviu Dragnea.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.