Artista hip hop revine în București

Akua Naru, din nou în București

Artista hip hop revine în București pe 7 septembrie pentru un concert la Arenele Romane, unde va fi acompaniată de The Fresh Symphonic Orchestra.

Akua Naru a crescut în New Haven, Connecticut, unde a descoperit arta rimelor la vârsta de 9 ani. Pe numele său real LaTanya Olatunji, Akua a început să cânte alături de unchiul ei la petrecerile din comunitate. Albumul de debut „The Journey Aflame este lansat in 2011. Akua a atras atenția în scurt timp, poziționându-se ca un model pentru femeile din breasla hip hop. A călătorit cu muzica ei în toată lumea, fiind recunoscută ca „maestru al cuvintelor“ și pentru fuziunea între hip hop,  jazz și muzică africană.

Versurile artistei „vorbesc despre spiritualitate, aspirații, exprimare prin arta muzicii, dar și despre drepturile omului și discriminare.

La concertul din București Akua Naru va cânta piese de pe noul album, „The Blackest Joy.  Vor mai urca pe scenă Alexandra Ușurelu împreună cu cei șase colegi de trupă & Muse Quartet, Luiza Zan, YCCMD, iar warmup-ul va fi asigurat de Rammon.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.