TRAGEDIE: Patru copii luați de viitură

UPDATE. Cinci persoane, între care patru copii, au fost surprinse de viitură, vineri, în localitatea Sângeru, județul Prahova. E vorba de o femeie și copiii ei. Femeia a fost salvată.

Patru copii cu vârste cuprinse între 9 luni şi 6 ani au fost daţi dispăruţi. Prima găsită decedată este o fetiţă de trei ani.

Echipele de căutare au găsit, sâmbătă, și fetița de 9 luni, luată de viitură cu tot cu casă, alături de cei trei frați și de mama lor, în localitatea Sângeru, județul Prahova.

Purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, a declarat, corespondentului Mediafax, că echipele de căutare au găsit o fetiță de 9 luni, la aproximativ 3 kilometri de locuința luată de ape. Nu prezintă semne vitale, a precizat Vasiloae.

La rândul său, primarul comunei Sângeru, Gheorghe Radu, a spus că fetița a fost găsită sub apă, prinsă în mâl.

„A fost găsită fetița de 9 luni. A stat sub apă 20 de ore, era prinsă în mâl. A fost găsită la nici 150 de metri de locul în care am salvat-o pe mama ei”, a declarat Gheorghe Radu.

De asemenea, pompierii au găsit, sâmbătă, și trupul băiețelului de 6 ani luat de viitura produsă în Sângeru, județul Prahova. Băiatul a fost găsit în zona în care, cu puțin timp în urmă, a fost descoperită sora lui, în vârstă de 9 luni

Pompierii au reluat sâmbătă dimineața căutările copiilor luați de viitură în județul Prahova, după ce acțiunile au fost sistate pe perioada nopții. La acțiune participă 50 de pompieri.

Județul Prahova e sub atenționare cod portocaliu de ploi și inundații.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.