Alertă: S-a format un nou uragan

Un nou uragan, Irma, s-a format în Oceanul Atlantic, anunţă Centrul american pentru monitorizarea uraganelor, citat de site-ul agenţiei Reuters.

Furtuna tropicală Irma s-a intensificat joi, devenind al patrulea uragan din sezonul 2017 în Oceanul Atlantic.

„Irna va continua să se intensifice în cursul nopţii de joi spre vineri şi va fi un uragan extrem de periculos în următoarele zile”, anunţă Centrul pentru monitorizarea uraganelor.

În prezent, Uraganul Irma se află la 2.975 de kilometri est de Arhipelagul Leeward, generând rafale de vânt cu viteze de până la 155 de km/h.

Uraganul Harvey a afectat statele americane Texas şi Louisiana în ultima săptămână, provocând moartea a cel puţin 37 de persoane, zeci de mii de sinistraţi şi daune materiale de zeci de miliarde de dolari.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.