Alexandr Dughin a intrat pe „lista neagră” a SUA

Ideologul Kremlinului Alexandr Dughin și fostul premier ucrainean Nikolae Azarov au intrat în lista sancțiunilor impuse de Statele unite, transmite tvrain.ru citat de UNIMEDIA.

În lista sancțiunilor au fost incluse 14 persoane și 2 organizații. „Lista neagră” a fost publicată pe site-ul Departamentului Trezoreriei de la Washington..

În lista sancțiunilor a fost inclusă Uniunea de Tineret Eurasiatică, precum şi Banca Naţională de Comerţ a Rusiei.
Anterior Occidentul i-a introdus în lista sancțiuniler pe cântărețul Iosif Kobzon, deputatul Valerii Rașkin, viceministrul Apărării al Federației Ruse Arcadii Bahmin.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.