Alexandru Arşinel, audiat la DIICOT

Actorul Alexandru Arşinel a fost  audiat joi dimineaţă la DIICOT, ca martor, în dosarul în care medicul Mihai Lucan este acuzat de devalizarea Institutului Clinic de Urologie şi Transplant Renal.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

3 Comentarii

  1. Dincolo de talentul pentru care a fost si este aplaudat si platit ca orice alt meserias, Arsinel este „o haimana de cartier” care chiar si maine ar plati pentru a intra in fata oricaru-i copil care ar avea nevoie de o operatie urgenta pentru salvarea vietii. Un derbedeu caruia romanii i-au ridicat un „piedestal de rahat !!!”. Caracterul unui om se dovedeste nu „glumeste pe scena”.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.