Alina Gorghiu, despre votul privind numirea lui MRU la conducerea SIE

Copreședinta PNL, Alina Gorghiu, a declarat că lipsa celor din PSD la votul pentru numirea lui Mihai Răzvan Ungureanu la șefia SIE, demonstrează încă o dată că premierul Victor Ponta nu acceptă existența unei majorități parlamentare, conform b1TV.

„Pentru a nu știu câta oară PSD-ul și Victor Ponta aleg varianta boicotului pentru că este un șef de partid laș. Spun foarte apăsat și verde-n față pentru că nu pot să accept că nu îi lasă pe parlamentari să-și exercite acest drept de vot. Puteau să vină și să aiba un exercițiu de forță și să voteze împotrivă.

Era evident ca Ponta și colegii lui nu vor fi în sală pentru că le este greu să accepte încă o înfrângere și încă un moment în care se demonstrează că avem o majoritate parlamentară cu cei anterior menționați, pe proiecte importante”, a declarat Gorghiu.

PUBLICITATE

De asemenea, copreședinta PNL a ținut să mulțumească celor care au votat pentru numirea lui Mihai Răzvan Ungureanu la șefia SIE.

„Le mulțumesc tuturor celor de la UDMR, celor de la minorități, de la partidul domnului Geoană, UNPR-ului, celor de la Grupul Democrat Popular, parlamentarilor neafiliați. Cu numărul acesta de voturi pică orice Guvern din România. E un moment important pentru noi. O propunere venită de la președinție are girul majorității parlamentare”, a adăugat Gorghiu.

Parlamentul a votat marți pentru numirea lui Mihai Răzvan Ungureanu la șefia Serviciului de Informații Externe. Propunerea făcută de președintele Klaus Iohannis a fost adoptată cu 278 voturi ”pentru” și șase voturi ”împotrivă”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Sebastian Lazar 1128 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.