Antrenorul „ruşinii” braziliene a fost demis

Tehnicianul Luiz Felipe Scolari a fost demis de la naţionala Braziliei imediat după încheierea turneului final al Cupei Mondiale la fotbal.

Anunţul oficial urmează să fie făcut astăzi de către oficialii Confederaţiei Braziliene de Fotbal, informează cotidianul O Globo, citat de Mediafax.

Odată cu Scolari pleacă de la naţionala Braziliei întregul staff tehnic, inclusiv coordonatorul Carlos Alberto Parreira.

Echipa Braziliei, gazda turneului final, a terminat pe locul al patrulea, după două înfrângeri considerate catastrofale: 1-7 cu Germania în semifinale şi 0-3 în finala mică, în faţa Olandei.

Bilanţul lui Scolari la conducerea naţionalei Braziliei, în perioada noiembrie 2012 – iulie 2014, cuprinde 19 victorii, şase remize şi patru înfrângeri. Avându-l selecţioner pe Scolari, Brazilia a câştigat turneul final din 2002, desfăşurat în Coreea de Sud şi Japonia.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Sebastian Lazar 1128 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.