Atac armat la metroul din New York

UPDATE Poliţia a comunicat, potrivit agenţiei Associated Press, că au fost rănite în total 16 persoane, dintre care opt au plăgi produse prin împuşcare. Cinci persoane sunt în stare gravă.

Mai multe persoane au fost împuşcate, marţi, într-o staţie de metrou din oraşul american New York, iar în zonă au fost depistate şi dispozitive explozive, anunţă surse din cadrul serviciilor de intervenţie.

Incidentul a avut loc în staţia de metrou de pe Strada 36, situată în zona Sunset din New York.

Poliţia a fost solicitată să intervină după ce un individ rămas neidentificat a împuşcat mai mulţi pasageri, potrivit cotidianului The New York Times. Cel puţin 13 persoane au fost rănite prin împuşcare, iar două sunt în stare critică, au declarat surse din cadrul poliţiei citate de postul NBC4 New York. Unii dintre pasageri au fugit de atacator într-o altă staţie de metrou, situată în zona Greenwood Heights.

În staţia de metrou de pe Strada 36 au fost depistate mai multe dispozitive explozive artizanale, iar echipele pirotehnice intervin pentru a le dezamorsa.

Autorităţile îl caută pe autorul atacului armat şi încearcă să afle care sunt motivele acestuia. Circulaţia trenurilor de metrou a fost suspendată, iar în zonă a fost instituit un perimetru de securitate.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2
Author

14 Comentarii

 1. Citiva Albi Trumpisti cu Mutrele Vopsite in Negru a tras cu Pistoalele in Tabloul lui Zombie Joe TaliBiden pentru a Provoca Cimpanzeii BLM.
  Trupele Federale au actionat rapid si au Schimbat Tabloul lui Zombie cu Tabloul Primatei Jamaicane Kamala pentru a Calma Spiritele.
  Situatia este sub Control…relativ.

 2. Cum? La „civilizatii” aia? Nu se poate…Putin e de vina…

 3. Multi au spus ca o sa se intample asa ceva ,chiar la New York si o sa se dea vina pe rusi.Intrebare: de ce nu sunt atentate pe iahturile bogatilor,la palatele bogatilor la casele politicienilor ,pe insulele bogatilor, la institutiile guvernamentale si se fac atentate doar pe unde circula oamenii de rand ? Atentatorii au ceva cu populatia sau cu guvernantii,cu politia,cu armata? Im general, daca ai ceva cu Jon,nu il pocnesti pe Mike, care nu are nici o vina.Intodeauna atentatorii,ori sunt impuscati ,ori nu ii gasesc,ori dupa ce ii prind nu se mai spune nimic ce s-a intamplat cu ei.

 4. Dece ? Se intampla ? in New York ? Nu este indeajuns ce se intampla in Ucraina ?

 5. Atacatorul a fost instruit de Putin personal iar complicii, rămași ascunși prin zonă pentru a mai comite și alte atrocități mai târziu, au fost colegi de creșă cu Lavrov. Bine că n-au ajuns la Casa zisă Albă ca să dea cu ceva antrax sau noviciok, pretext numai bun pentru a slobozi ceva bombe cotra avanposturilor Russiei. Ne așteptăm însă și la astfel de înscenări ca să diabolizăm Russia.

 6. @viki cu LOGICA ta n-ai intelege de ce USA insista si gtrebuie sa le pedepseaseaca pe FETELE LUI PUTIn (nu conteaua ca si aleas-s oameni ai alea sufera desi ele nu au vina tatalui ,or) doar pentrual face pe doritul lor vinovat , PUTIN sa sufere !

  Vorbesti de Mike si Jon …cum explici moral (fara „morala” TALMUD-ului TE ROG ! Pe „aia” o stiu 😉 😀 !)
  si uiti de exemplul practi la „moralei” protestant americane ?

  Cum explici ?
  😀

 7. Și boul de Boc vrea metrou la cluj!!..
  Oricum acțiunea a fost bine gândită ,era pregătită încă din timpul celui de-al doilea război mondial!!..la întâlnirea dintre Stalin și Hitler!!..

 8. Au fost informatii ca s-ar pregatit un atac cu bomba in New York pe 18 aprilie,apoi sa se dea vina pe Rusia,fosilă Biden prezentand niste dovezi false,pentru ca apoi sa ordine un atac direct asupra avanposturilor Rusiei dinafară granitelor.Va urma un al doilea atac ca eliberare de Antrax in DC pus in scena tot de cabală…!! Ultima stire,…UITE ca se si intampla .!!

 9. Atacatorul avea fruntea lată și pantaloni de aceeași culoare, iar pe mască scria „made în China” ; așa au declarat toți călătorii rămași constipați în ușa metroului. Câțiva dintre ei au reușit să fugă prin tunel până la următoarea stație de unde au luat altă garnitură care i-a adus înapoi ca să filmeze toată situația și să o pună pe FB. În stație au sosit imediat mai multe echipaje de pompieri cu apă și spumă !!

 10. Va rog sa ma lamuriti si pe mine cu o chestiune: DE CE asemenea fapte comise de „altii” sunt catalogate drept „terorism”, in timp ce, exact aceleasi „evenimente” comise de americani sunt numite „atacuri armate”????

 11. Asta este America tara de criminali si drogati acest atentat a fost facut de un negru care a impuscat si a aruncat gaze in metrou si nu a fost gasit cioara care care a comis atentatul ,,au venit suge de agenti si pilitisti care nu stiu cei cu ei peste ,40 de mii de crime pe an sint in America

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.