Atac cu grenade la o moschee din vestul Parisului

O moschee din vestul Parisului a fost atacată cu grenade, joi, la puțin timp după ce o altă explozie s-a produs lângă o altă moschee din Villefranche-sur-Saône, relatează B1 TV.

Mai multe grenade au fost aruncate în curtea unei moschei din Le Mains. Una dintre grenade a explodat, însă nu au fost raportate victime. Poliția a securizat zona, dar nicio persoană nu a fost reținută.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.