Anul Nou chinezesc

Atenție, români! Intrăm în Anul Mistrețului

Atenție, români! Pe 5 februarie, începe Anul Nou chinezesc și intrăm în Anul Mistrețului. Pentru unii dintre noi vestea este una bună, pentru că  vine cu bunăstare, dar pentru alții…nu. Vor urma ghinioane peste ghinioane.

Astrologii chinezi consideră anul 2019, Anul Mistrețului de Pământ, o perioadă bună pentru a face bani şi pentru a investi. De asemenea, noul an chinezesc va fi unul al bucuriei, al prieteniei şi iubirii pentru toate semnele zodiacului, pentru că porcul atrage succesul în toate aspectele vieţii.

Potrivit astrologiei, persoanele născute sub semnul noului an (în 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019) vor avea parte de o perioadă marcată de ghinion.

Numerele norocoase pentru cei născuţi sub acest semn sunt 4, 6 şi 8, culorile norocoase sunt galben, gri, auriu, florile norocoase sunt margaretele şi hortensiile.

Personalitatea porcului

Persoanele născute sub semnul Mistrețului sunt motivate, cinstite şi pline de entuziasm, se concentrează asupra scopurilor lor şi îşi dedică toată energia pentru a le atinge. Sunt generoase cu ceilalţi şi caută poziţii cheie în ceea ce priveşte cariera. Nu risipesc banii, dar nici nu îşi refuză plăceri şi pot părea materialiste.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

5 Comentarii

  1. Vai de noi cu anu PORCULUI! Pt ca porcu suprem e ft puturos: lucreaza doar 2-3 zile pe sapt (in rest merge sa.si ia jos scroafa din copac si la ski). NU semneaza nimic si il pasioneaza doar excursiile lungi pe banii porcilor fraieri

  2. Daca(Doamne fereste!) sasul castiga inca un mandat, o sa avem 5 ani ai boului.

  3. Din pacate, Romania si romanii, au intrat in anul nazistului si nu in anul porcului care a cam disparut din cauza pestei…
    Vom trai si vom vedea ce va mai fi, dar, daca nazistul nu e pus cu botul pe labe, va fi vai si amar de tarisoara noastra.
    La fel am spus si in noiembrie 2014 si am avut dreptate.

  4. Am devansat calendarul chinezesc inca din 2004 si timp de cca. 10 ani nu am iesit din gratiile porcului , dar parca si acum cand am dat calendarul inapoi de tot , parca in 1933, tot avem parte …
    Sper ca in anul in curs sa ne debarasam de …

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.