Au intrat cu ATV-ul într-o casă

Două fete de 15 ani au ajuns la spital, după ce au intrat cu un ATV într-un imobil, au informat IPJ şi SAJ Sibiu.

Conform IPJ Sibiu, una dintre cele două adolescente, localnică din Poplaca, aflată la cârma ATV-ului, a derapat cu acesta, iar vehiculul a acroşat un imobil.

Potrivit SAJ Sibiu, după accident, cele două au fost preluate de ambulanţe şi transportate la CPU Luther.

Una dintre acestea prezenta un traumatism de coloană vertebrală şi suspiciune de fractură de antebraţ, iar cealaltă un traumatism cranian cu hematom.

Poliţiştii rutieri desfăşoară cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările producerii accidentului.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

2 Comentarii

  1. ” aflată la cârma ATV-ului ”

    la cârma echipei de folbal,
    e o expresie in domeniu.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.