Augustin Lazăr se plânge că este ”hărțuit”

Lazar mandat Horodniceanu
Foto Agerpres

Procurorul general al României, Augustin Lazăr, spune că se simte hărţuit de reporterii care îl aşteaptă dimineața în faţa Parchetului General. Acesta a refuzat să comenteze, marți dimineaţă, informaţia că Laura Codruta Kovesi ar putea fi numită consiliera sa în curand.

Procurorul general al României, Augustin Lazăr, spune că se simte hărţuit de reporterii care îl aşteaptă dimineața în faţa Parchetului General. Acesta a refuzat să comenteze, marți dimineaţă, informaţia că Laura Codruta Kovesi ar putea fi numită consiliera sa în curand.

„Biroul de presă! Poftiți! Dimineața nu dăm interviuri în fața instituției, că nu e corect. La Biroul de presă. Este un fel de hărțuire ceea ce faceți dumneavoastră, nu este corect!”, i-a spus Lazăr reporterului Antena3, la sediul PG.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

12 Comentarii

 1. Care-i problema s-o ia pe dna Kovesi Consiliera cat timp Dancila il are consileir pe Darius Valocv, ala cu Tablourile de Renoir ascunse prin cimitire si cu N’spe Dosare penale, ca e mai mult prin salile Tribunalelor decat la Guvern!

  Luati-o, dle Lazar, Succes Codruta!
  NU mai e mult pana acnd penalii Dragnea si Taricenau vor PLATI SCUMP Toate faradelegile astea si vor ajunge la Jilava, chiar si la batranete ca tortionarul Visinescu!

  • Până când nu te ia şi pe tine…. somnul, n-o să avem linişte pe aici !

 2. Dar când își dădea cu presupusu pe tot felul de chestii atunci nu era hărțuit?

 3. Lazarica , asta este hartuire? Asta inseamna apreciere pentru promovarea subordonatilor dati jos din functie de CCR! Sa vezi adevarata hartuire cand te va arde ca pe soareci elita cu PORTOCALA in frunte! Huuo!

 4. Este abuz in serviciu sau incompetenta sa numesti ca sef departamental un procuror sef DNA incompetent sanctionat de CCR .Tot potrocol secret..

 5. N-aţi înţeles! E hărţuit de când a adus-o pe… LCK! Complex oedipiano-freudian! Amerlucii îi zic hărţuire sexuală!

 6. Lazare, ai terminat cu tunsul oilor? Atunci apucate de pus branza la putina pentru iarna, ca procuror esti un mare zero ca si cealalta odrasla de procuror comunist numita luluta, pe amandoi va uneste un singur lucru, dispretul fata de lege si auto-situarea deasupra legilor. Poate se va gasi vreun procuror fara epoleti care sa va arate si voua cum arata gratiile din arest pe dinauntru.

 7. Lazare, hartuite-ar o ceata de ciobani cu caini si cu magari cu tot! N-ai ce cauta in functia pe care o ocupi fara merit!

 8. Ăsta-i dator vândut familiei Codruţei şi e în stare să facă orice pentru asta !

 9. „Procurorul general al României, Augustin Lazăr, spune că se simte hărţuit de reporterii care îl aşteaptă dimineața în faţa Parchetului General.” Auzi, nemernicule, dar cei care au stat la puscarie nevinovati, cum se simt? Au si dreptul sa spuna ca au fost hartuiti de DNA, niste nemernici? Ce spui? Esti un penibil!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.