„Auzi, neprețuitule? Cum de știa Rareș Bogdan?”

Deputatul PSD Liviu Pleșoianu îl pune la punct de Dacian Cioloș, după ce fostul premier a cerut demisia lui Raed Arafat. Pleșoianu consideră că Dacian Cioloș trebuie să răspundă mai întâi de unde știa Rareș Bogdan încă din 23 octombrie 2015 că el va fi premier.

„Cioloș îi cere demisia lui Arafat. …Auzi, #neprețuitule? Ce-ar fi să ne explici tu mai întâi cum de știa Rareș Bogdan, în data de 23 octombrie 2015, că vei fi tu premier în locul lui Ponta? N-ar fi absolut minunat să răspunzi la întrebarea asta, #neprețuitule?”, a scris Pleșoianu pe pagina sa de Facebook.

Deputatul PSD a atașat postării sale și declarația pe care a făcut-o Rareș Bogdan la acel moment.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 6
Ioana Radu 8570 Articole
Author

12 Comentarii

 1. ce o sa faci nana, dupa munca la pulitica, ai?
  Am auzit ca nu ai nici-o meserie?
  Tot cu hau, hau si din primavara? S-a umplut tara de guristi iar doctorii si inginerii, nu mai au loc de ei.

 2. Cum adică de unde știa Rareș Bogdan!? Păi de la amicul său Hellvig, de unde altundeva?
  Dar la Colectiv a fost un accident, să nu credeți altceva!

 3. Belitura asta de tocana politica a la Cluj stia de la M..EHellvig, regizorul spectacolului de artificii ce era pus in scena la colectiv de catre organele din subordine.

 4. Miezul ardealului si al tarii,nu e la cluj? Nu de acolo au pornit toate excrocheriile financiare prin care au furat cetateanul:banca Dacia felix,caritas-ul si multe excrocherii din care au beneficiat marii din cluj si bucarestii(invitatul vostru de acum cateva zile incredibil de sincer)? Nu de acolo se fac si desfac toate itele politicii si legislatiei practicate parsiv?

 5. e posibil să vină şi răspunsul în câteva zile, dar nu de la distinşii cioloşvec călcând pe bec şi ţăndărică …. de furnică…

 6. Si la Caracal ! Musai crime comise de un ciudat, asa cum o sa certifice FBI. Case closed. Sau Lucru bine facut !

 7. Si tot acolo este comandamentul operatiuniloe de autonomizare a Transilvaniei….
  Intrebati-l pe Gherman.

 8. si daca stia rares sa ne explice si iohannis de ce a trebuit sa moara oameni ca sa vina guvernul meu zero.Impreuna cu helvig. amandoi la dna.

 9. Rares B. a curatat peretii cu solvent inflamabil, a folosit artificii de exterior, a dat aviz ISU, a manarit cu Piedone, a blocat o use, le-a proiectat sa se deschida spre interior, ba chiar avea actiuni la Colectiv.
  Tot el a tinut arsii in tara, spunand ca avem conditii ca in Occident, a bulibasit interventia ISU, etc, etc.
  Aveti dereptate, tovarsi.
  Si va mai pot spune un Strict Secret, urmatorul guvern va fi de dreapta!

 10. Desi este un guraliv modest dotat mintal, Rares Bogdan i-a umilit pur si simplu pe Gadea, Ciuvica,Ursu si restul de slugi varaniste in dialogul telefonic purtat cu ei. A fost pur si simplu sclipitor pentru sutele de mii de privitori la acest post comparativ cu idolii lor trimisi in plan secund prin modul jalnic in care au fost umiliti ca profesionalism gazetaresc. Daca si un papagal ca Rares ii domina ca intelect pe antenisti, este evidenta dotarea nativa a acestor pacalici.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.