Băieţii lui Adrian Năstase, în vizită la penitenciarul Rahova

Cei doi băieţi ai lui Adrian Năstase l-au vizitat sâmbătă pe fostul premier, la penitenciarul Rahova. Ei i-au adus tatălui lor o carte, potrivit România TV.

Cei doi băieţi nu au vrut să facă declaraţii.

Fostul premier Adrian Năstase, încarcerat la Penitenciarul Rahova, a fost „înmatriculat” cu numărul N0049 şi a primit un card unde familia şi apropiaţii aprobaţi pe listele de vizitare pot depune bani cu care poate vorbi la telefon şi îşi poate cumpăra alimente.

Adrian Năstase poate să îşi facă singur cumpărăturile în penintenciarul Rahova, întrucât acolo există un magazin. Cardul cu care poate cumpăra lunar alimente şi strictul necesar este în valoare de până la 2 salarii minime.

Pentru a primi vizite, Adrian Năstase are nevoie de acordul medicilor, întrucât se află în spitalul penitenciarului. Medicul de acolo a stabilit că fostul premier are o stare bună de sănătate şi că poate fi vizitat.

Dana şi Andrei Năstase au venit şi joi, la Penitenciarul Rahova. Vizita lor a durat aproximativ o oră.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.