Bărbat, găsit mort în condiții suspecte

Polițiștii și procurorii criminaliști din Brașov efectuează cercetări în Canionul 7 Scări după ce un bărbat a fost găsit, sâmbătă, mort în condiții suspecte pe traseul Prăpastia Ursului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit polițiștilor, o persoană a apelat, sâmbătă, în jurul orei 13.00, serviciul unic 112, pentru a anunța că a găsit cadavrul unui bărbat peste care a căzut un copac pe traseul Prăpastia Ursului din Canionul 7 Scări.

Polițiștii, jandarmii și salvamontiștii au pornit imediat la fața locului.
„A fost declarat decesul, iar cadavrul a fost coborat din canion. Va fi dus la Institutul de Medicină Legală pentru identificare și necropsie. Asupra sa s-a gasit un telefon mobil si o cheie de mașină cu un breloc“, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Ionuț Marin, purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov.

Potrivit polițiștilor, bărbatul ar avea în jur de 40 de ani și ar fi originar din localitatea Sânpetru.

Dispariția sa a fost sesizată vineri, în jurul orei 10.00, de către soția sa, care a anunțat autoritățile că a plecat de acasă și nu s-a mai întors.
Anchetatorii au deschis un dosar penal pentru a afla împrejurările exacte în care și-a pierdut viața bărbatul, fiind luată în calcul atât crima, cât și sinuciderea.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.