Băsescu: Aș fi extraordinar de bun ca prim-ministru

Președintele Traian Băsescu a afirmat, miercuri seară, că ar fi extraordinar de bun ca prim-ministru, dar că nu se pregătește pentru acest lucru.

„Nu, dar sunt bun de prim-ministru. Aș fi un prim-ministru, cu experiența pe care o am, extraordinar de bun, dar nu mă pregătesc pentru asta”, a spus Băsescu, la TVR, întrebat dacă se pregătește să devină premier.
El a reiterat că după încheierea mandatului vrea „să crească” un partid, care să aibă ca obiectiv modernizarea statului și creșterea competitivității României.
Întrebat când ar trebui să acceadă la Putere respectivul partid, Băsescu a spus că în 2016.

Cât privește faptul că s-ar afla pe o traiectorie similară cu a președintelui Federației Ruse, Vladimir Putin, șeful statului român a spus că nu are această senzație pentru că el nu s-a făcut premier.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.