BEC a decis în ce sector se renumără voturile

Voturile de la Sectorul 1 nu vor fi renumărate, iar Clotilde Armand este noul primar al sectorului, anunță pe contul său de Facebook liderul PLUS București, Vlad Voiculescu.

„Contestația domnului Tudorache a fost respinsă în BEC. Victoria Clotilde Armande este finală”, anunță pe contul său de Facebook Vlad Voiculescu.

El precizează că voturile de la Sectorul 5 vor fi renumărate.

Candidatul PSD la Primăria Sectorului 1 al Capitalei, Dan Tudorache, a cerut renumărarea voturilor, susținând că are cu 200 de voturi în plus față de Clotilde Armand.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

17 Comentarii

 1. CE MIZERIE. ASTIA PLATITI DIN BANII ROMANILOR NE FURA PE FATA
  SE RENUMARA NUMAI UNDE VREA PNL

  CEI CARE NU VOTEAZA CU PNL SI USR NU CONTEAZA

 2. In denocratia securista se renumara voturile doar daca partidele securiste sorosite au pierdut ca poate le scoatem castigatoare La sectorul 1 de ce nu se renumara ca ambii candidati au contestat pana cand desigur omul serviciilor franceze a iesit asa ca lasa….nu mai e nevoie…

 3. Certitudine clara din strainezia: „comanda se executa, nu se discuta” indiferent de consecinte! In sectorul 5 pare ca trebuie executat si acest psd-ist si va fi executat fara nicio problema, deviza 2020 niciun psd-ist in Bucuresti! Cat despre fufalaul de la 3, deja a pupat alte poale si nu e nicio problema. Jagardeaua „Colectiv”de la 4 care a primit voturi de la 5 intra la pandaimos si, curiozitatea e daca se vor mai organiza alegeri! Pare ca urmatorul cu voturi ii va lua locul fara alt tur de scrutin, motivul fiind coro. Asta vad eu, sper sa nu fie asa. Ilegalitatile si neconstitutionalitatea deja se practica cu brio incat niciunii nu raspund decat la comenzi! E viziunea mea si punct.

 4. Oare chiar si BEC tremura de frica lui ghiolbannis si a SRI ????Daca se intmpla la fel ca in Sect 1 si in Sect.5 clar nu se numarau nici acolo voturile,insa daca in sect.5 a iesit castigator alt candidat decat USR-PNL trebuie musai sa se numere !!Tudorache si PSD trebuie sa mobilizeze oamenii din sector in fata primariei,cat mai multi,si sa nu plece de acolo pana ce acest BECiohannisSRI,nu aproba renumararea voturilor si in Sect.1 !!!!Huooooooooooooo,mizerie de justitie din Romania !!Huoooooo,gunoi cotrocean !!!

 5. De ce nu cere frantuzoaica renumararea? Asa va beneficia patru ani de prezumtia ca a ajuns acolo pe baza de frauda electorala. Va fi lipsita de autoritatea necesara. Ii convine?

 6. Trebuie doar sa ascultati acum discursul jigodiei purtator de cuvint al PDNl-ului! Sustine acest nemernic ca e „presedintele tuturor romanilor”, si asta dupa ce tipa ca „PSD e toxic si trebuie sa dispara! Ba jegule care calci cu bocancii pe Constitutia acestei tari, trabuie sa dispara si cei care voteaza PSD-ul? Sa-ti fie rusine ticalosule! Tu esti toxic! HUUUUUOOOOOOOO jegule! Cat despre BEC, cu ordin de sus nu poate aproba remurarea voturul! S-au furat voturi in toata tara cu sprijinul pedeleprelor!

 7. Pai ce, în dictatura se pune problema de dreptate? usr-pdl este vechiul si noul PCR.

 8. Nu se face renumararea voturilor pentru ca s-ar vedea cum s-au fraudat alegerile! In toata tara s-a furat sub protectia jigodilor pedeleprelor in frunte cu hotul de la Cotroceni!

 9. la S1 nu e posibila renumararea voturilor ca e ceruta de „ciuma rosie” si trebuie OBLIGATORIU sa iasa frantuzita cloantza, care are o misiune de indeplinit si care nu mai poate de iubire si grija pt bastinosii care au votat-o dupa cozi uriase.
  In toate celelalte cazuri, unde renumararea voturilor a fost ceruta de ciuma galbena, a fost aprobata cu aplauze.
  Deci nici ciumele nu sunt judecate la fel – halal giustitie…

 10. Normal ca nu le vor numara. S-ar constata ca hotii nu au fost cei de la PSD…..[Leo]

 11. Intelegem ca madam Clotilde n-a cistigat ,dar ca neomarxisti au insistat sa fie declarată primar prin frauda ,la fel cum au procedat si comunustii in anii’40.Sa mai votați romani USR!

 12. Păi trebuiau renumarate in secțiile cu probleme, dar luni, nu la 72 de ore dupa, când cine stie pe unde au ajuns stampilele si buletinele de vot nefolosite. Si verificat dacă bătea cu listele de semnături. Inteleg ca nu au coincis la numar , de aia au respins renumaratul.

 13. Daca ajumgeam sa renumaram voturile la sectorul 1 si Doamne fereste se dovedea ca realitatea de pe buletinele de vot nu este reflectata corect in Procesele verbale ( sau si mai frumos, se constata ca realitaea din Procesele verbale nu coincidea cu rezultatele comunicate de BEC – pardon de STS ) atunci isi dadea toata lumea seama de importanta STS-ului in toate alegerile de cand acesta a devenit o unealta in mana „Jupanului” – indiferent cum l-a chemat pe acesta!. Va amintiti cum radea recent Marinarul de tzatza Firea in legatura cu rezultatele ce apar peste noapte ( a propos de caderea „Prostanacului”!in cursa STS-ului la alegerile prezidentiale din 2009). In plus renumararea voturilor la sectorul 1 ar mai fi dovedit si faptul ca USR-ul este aceeasi mizerie ca si celelelalte partide politice si ca hotia la vot nu este doar apanajul ciumei rosii sau leprei galbene, Asa ca baietii USR-isti vor continua sa ne dea cu tifla cu principii si noua morala. Sa taiasca Coana Zoitica!. Pardon TZAZA Clotilde!!

 14. Ai observat corect. Securistii de la BEC executa doar ordine. Se doreste compromiterea din start a lui Piedone fabricandu-se impresia ca a ajuns primar datorita furtului. Mai repede bucurestenii cred acest lucru in cazul Clotildei tocmai pentru faptul ca in cazul ei nu se renumera voturile. Presupusa hotie o va urmari tot mandatul. Unde dai si unde crapa!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.