Borcea vrea să fie transferat la spitalul penitenciar

Cristi Borcea stă într-o rezervă cu alți doi deținuți. Fostul acționar de la Dinamo, Cristi Borcea, a cerut să fie transferat de la penitenciar la spitalul penitenciar, fiind în acea perioadă de carantină de 3 săptămâni.

Cristi Borcea a  cerut investigații medicale suplimentare, având în vedere istoricul său medical.

Cristi Borcea a fost condamnat, pe 7 februarie, la cinci ani de închisoare cu executare în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri din Constanța și Mamaia, sub acuzația că a prejudiciat statul român cu aproximativ 28 de milioane de euro.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

3 Comentarii

  1. Normal ca vrea la spital, intr-o rezerva! Cum adica, trei saptamani sa nu r.. nimic?! Abia asteapta Pelinel!

  2. ,,daaa ce o patint ..omu ista bre sufera da scularici..pai daca giustitia i penetrata dace nu ar profita si romu ista ca i in floarea ..lalelei..si pelinel ..uje tare..uite shine prosteteaza procororii care au facut fifty per cent cu golanii astia ..chiar este jalnic sa cetesc dar mi te sa ma raliez la unu oder altu din corente ..e injositor..chiar si sa comentezi…in mod serios..haloimis..povestili trec drept novele iar ashesteaa romane da dragobete.

  3. .. no shi riscând sa va plictisesc..am sa va zac ceva din copilarie ca ntat vin alejerili da nushce fonctii; in targu in care am copilarit ereau doi batausi consacrati ..unu Borcea – un igan maare la stat si unu teasca (roman asta ) nu stiu care erea liberat si care conservant..stiun ca ereau angajati si tat targovetu partishipant la alejeri se alejea cu o bataie dala unu au dala shelalat..pa borcea asgta l am vast nud la baia comunala ….corp cu taieturi, intepaturi si etc..da teaqsca nu stiu nnimic ..bona forgtuna romani ..daca s plictisitor ..asta e ..vremuri si vremelnicii…cu borcenii

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.