Brad Pitt – străpuns de săgeata lui Cupidon

Cel mai nou zvon de la Hollywood, conform căruia Brad Pitt ar fi într-o relație cu Kate Hudson, a fost recent confirmat, informează stocknews.usa. Mama actriței le-ar fi povestit apropiaților că cei doi sunt la un pas să-și oficializeze legătura amoroasă.

Pe vremea când Brad Pitt și Angelina Jolie erau încă soț și soție, Kate Hudson a declarat în repetate rânduri că actorul este bărbatul visurilor ei și că ar face orice să formeze un cuplu. Se pare că dorința i s-a împlinit la doar câteva luni după ce Brad a divorțat, având în vedere că, potrivit lui Goldie Hawn, mama actriței, cei doi trăiesc de ceva timp o poveste de dragoste. Zvonuri despre o posibilă relație au tot apărut prin presa internațională, iar Brad și Kate nu le-au dezmințit niciodată. Kate a fost alături de marele actor în aceste momente tensionate, în care luptă cu Angelina Jolie pentru custodia celor șase copii. Între ei s-a înfiripat rapid o poveste de dragoste și, conform spuselor lui Goldie Hawn, sunt mai hotărâți ca niciodată să nu se mai ascundă de ochii lumii și să se afișeze împreună pe covorul roșu. „Brad și Kate sunt foarte uniți, iar relația lor este foarte romantică și se pregătesc să-și dezvăluie legătura, după ce s-au văzut în secret o perioadă îndelungată, le-a spus Goldie Hawn apropiaților.

Nici Angelia Jolie nu stă pe tușă

După ce au jucat împreună în filmul „Turistul“, Johnny Depp și Angelina Jolie au trecut pragul către o relație amoroasă. Conform presei internaționale, copiii actriței s-au obișnuit cu vizitele frecvente ale lui Depp la reședința Angelinei și îl numesc deja „tata Johnny“. Relația celor doi ar fi început încă de pe vremea când Jolie era în divorț cu Brad Pitt, iar Johhny Depp i l-ar fi recomandat pe avocatul care l-a reprezentat în procesul cu Amber Heard. Cu toate acestea, Angelina Jolie a fost avertizată de nenumărate ori de doctori că se află într-o stare de sănătate precară. În urmă cu câteva luni, un medic din New York a declarat că Jolie a trecut pragul de siguranță, cântărind doar 34 de kg, la 1,69 înălțime.

Vestea divorțului a venit ca o „bombă“ la Hollywood, producând o undă de şoc în sânul fanilor înrăiţi ai cuplului, iar un număr de celebrităţi au transmis diverse mesaje. George Clooney a declarat la momentul respectiv că îi pare rău şi că vestea este regretabilă pentru „o familie“, în timp ce tatăl Angelinei Jolie a declarat că ceva „extrem de serios“ s-a petrecut cu fiica sa, astfel încât să decidă intentarea divorţului. Angelina Jolie şi Brad Pitt au interpretat rolul unui cuplu de asasini profesionişti în pelicula „Domnul şi doamna Smith/Mr.&Mrs. Smith“, în anul 2005. Atracţia dintre cei doi actori, atât de evidentă pe marele ecran, s-a transpus în scurt timp şi în viaţa reală. La cererea lui Brad Pitt, Angelina ar fi acceptat ca documentele de divorț și cele privitoare la custodia copiilor să fie confidențiale. Acest lucru s-a petrecut după ce unele informații despre procesul de custodie ar fi ajuns în presă, Pitt acuzând-o chiar pe fosta soție de asta. În mod paradoxal, Brad Pitt a divorţat de actriţa Jennifer Aniston în 2005, după patru ani şi jumătate de căsnicie, pentru a fi împreună cu Angelina Jolie.