Trei zile de concerte la festivalul BUCHAREST GreenSounds

BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL se apropie

Trei zile de concerte la următoarea ediție a festivalului BUCHAREST GreenSounds. În weekendul 24 – 26 august peste 20 de trupe și artiști vor urca pe scena din Parcul Herăstrău.

Pentru line-up organizatorii au anunțat trupe precum UB40, The Hives, Ky-Mani Marley, Subcarpați, Mr. jurjak , Toulouse Latrec, ROA, Coma sau The Amsterdams.

Prima ediție a festivalului a avut loc în 2014. Astăzi, BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL  este considerat cel mai efervescent festival internațional de muzică eclectică din Capitală. Pentru a oferi o experiență complexă, pe lângă concertele artiștilor internaționali, vor avea loc și alte activități recreative, alături de un spațiu culinar diversificat.

Festivalul este organizat de Primăria Capitalei, prin creart. Intrarea este liberă pe întreaga perioadă a evenimentului.

GreenSounds FESTIVAL se înscrie în seria evenimentelor dedicate celebrării a 555 de ani de la prima atestare documentară a Bucureștiului. Proiectul presupune sărbătorirea Capitalei printr-un festival de anvergură, în ton cu trăsăturile definitorii ale orașului, dinamic, colorat, eterogen și plin de viață.

Bucureștiul sună mai bine cu #GreenSounds!

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.