Caz controversat în SUA

Cinci biciclişti au murit, iar alţi patru au fost răniţi după ce un bărbat i-a lovit aparent intenţionat cu o camionetă, au anunţat autorităţile americane, citate de Fox News. Tragedia a avut loc în statul american Michigan.

Un bărbat care circula cu viteză foarte mare cu o camionetă a intrat aparent intenţionat într-un grup de biciclişti, a încercat să fugă după impact, dar a fost oprit de trecători.

Cinci biciclişti au murit pe loc, iar alţi patru au fost răniţi.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.